NU, noii diete


NU, Noii Diete Mondiale! NU, Codex Alimentarius!

autor: FrontPress 30.01.2013
fp-potp-pharmaplants608Interesele oculte urmăresc decimarea populației, cu scopul obținerii unui control mai strict și mai eficient al maselor. Una dintre căi o reprezintă „Codex Alimentarius”, proiect prin care oficialii europeni au decis ca anumite alimente de bază să fie tratate cu substanțe cancerigene. Românii pot semna online o petiție adresată Guvernului, pentru stoparea folosirii initiumului – substanță care dezvoltă cancerul de colon. Țara noastră este cel mai mare cultivator de soia modificată genetic, la nivelul UE
În 30 de ani, vor muri trei miliarde de oameni: două miliarde din cauza bolilor, un miliard, din lipsa hranei. Animalele vor fi iradiate și tratate cu hormoni, plantele, modificate genetic, iar usturoiul, menta și alte produse vor fi etichetate ca droguri, fiind interzise. Interesele oculte ucid populația globală. Toate aceste afirmații aparțin adepților Teoriei Conspirației, care dau vina pe „Guvernul Mondial”, răspunzător, în opinia acestora, de decimarea – în sensul modern al termenului – a populației Terrei. În 2005, Comisia Europeană nu recomanda cultivarea și comercializarea produselor din soia modificată genetic, admițând faptul că acestea dezvoltă cancerul și modifică structura ADN-ului. Cinci ani mai târziu, oficialii europeni s-au răzgândit și au adoptat „Codex Alimentarius”, la care a aderat și România, prin Guvernul Boc. În același an – 2010 -, când România era deja amenințată de efectele implementării acordului „Codex Alimentarius”, a fost redactată o petiție online, adresată Guvernului României, inițiativă la care au aderat, până în prezent, peste 60.000 de persoane semnatare. Agenția de Investigații Media (AIM) continuă lupta împotriva consumului substanțelor cancerigene și a stopării proiectului „Codex Alimentarius”. ZIUAnews se alătură demersului AIM și solicită tuturor persoanelor din România să lupte împotriva substanțelor cancerigene, prin semnarea online a „petiției împotriva folosirii produsului cancerigen initium”. Totodată, Avocatul Poporului trebuie să apere interesele românilor, prin reprezentarea acestora în fața autorităților competente.
Interese oculte
Guvernul condus de Emil Boc a aderat, la 31 decembrie 2009, alături de alte 165 de state, la „Codex Alimentarius”, un compendiu de legi alimentare introdus de AG Farben, care a pornit de la ideea că populația Terrei este mult prea numeroasă pentru a putea fi hrănită sănătos. În 2001, 12 substanțe chimice cauzatoare de cancer au fost interzise în 176 de state, însă „Codex Alimentarius” a readus în legalitate șapte dintre aceste substanțe nocive. Printre ale, hexaclorobenzenul, dieldrinul sau aldrinul. Astfel, s-a luat decizia modificării genetice a alimentelor, prin tratarea cu substanțe cancerigene, iradierea și aditivarea lor. Nu în ultimul rând, marii producători farmaceutici au avut și au interese în ceea ce privește normativele aditivilor alimentari, la fel cum au fost implicați și în crearea contestatelor vaccinuri antigripale.
Momentul în care Guvernul Boc a decis introducerea în România a „Codex Alimentarius” a coincis cu tăierea pensiilor. Anumite comentarii politice au fost dure la adresa acestei inițiative, sugerându-se că fostul premier îndeplinește ordinele celor care l-au pus în funcție. S-a spus că Emil Boc și echipa sa fac totul pentru a „scăpa” de pensionari, populația globală devenind atât de numeroasă, încât nu mai poate fi controlată. Interesele oculte ucid populația globală, prin aderarea la „Codex Alimentarius” – utilizarea initiumului, cianurarea sării iodate, folosirea excesivă, în mezeluri, brânzeturi, legume și fructe, a E-urilor cancerigene ș.a.m.d.
Ce este „Codex Alimentarius”?
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Organizația pentru Alimente și Agricultură (FAO) – ambele, organisme ale ONU – finanțează proiectul „Codex Alimentarius”. Denumirea provine din limba latină, însemnând „Codul produselor alimentare”, și reprezintă standardele alimentare adoptate la nivel internațional. Guvernele mondiale au declarat că scopul proiectului este acela de a proteja sănătatea consumatorilor, apărându-se, astfel, normele corecte în comerțul alimentelor preparate, semipreparate sau crude. Terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare, a vitaminelor, sunt condamnate prin „Codex Alimentarius”, cei care încalcă prevederile riscând chiar pedepse privative de libertate. „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a câștiga bani pe seama bolilor cronice, și nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-și asigura menținerea și chiar creșterea pieței de medicamente. Pentru acest motiv, medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele și nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent și răspândit, ucigând, în acest mod, milioane de oameni. La fel va fi și în cazul Codexului, care nu e altceva decât o măsură de decimare a populației planetei, care va mânca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor conține cobalt și vor fi modificate genetic, generând cancere”, a declarat, în urmă cu trei ani, Matthias Rath, un medic german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative, în cazul bolilor grave.
Directivele „Codexului Alimentarius” vizează eliminarea suplimentelor alimentare naturale, precum coenzima Q10. De asemenea, glucosaminele, acupunctura, medicina energetică, ayurvedica, medicina tibetană, vor fi interzise. Animalele folosite pentru hrană vor fi tratate cu antibiotice și hormoni de creștere. Iradierea alimentelor cu cobalt, într-o măsură mult mai mare decât cea folosită anterior introducerii proiectului, reprezintă o altă măsură vizată de Codex.
Etichete „Codex Alimentarius”
În mai 2010, artizanii Codex Alimentarius s-au întrunit la Quebec – Canada, pentru a discuta despre etichetarea produselor alimentare. În cadrul evenimentului, SUA a încercat să promoveze cenzura globală asupra etichetării, prin interzicerea mențiunii „conține OMG – organisme modificate genetic”. Populația americană a început, la acea vreme, să semneze o petiție online care se adresa secretarului de stat Hillary Clinton, secretarului pentru Agricultură – Tom Vilsack – și secretarului pentru Sănătate – Kathleen Sebelinus, în încercarea de a schimba poziția oficialilor SUA, pe care îi acuzau că sunt mai preocupați de interesele financiare ale unor companii, decât de sănătatea populației. În timpul campaniei electorale din Iowa, Barack Obama a susținut, la rândul său, etichetarea obligatorie a alimentelor în compoziția cărora sunt și organisme modificate genetic.
Și în România au apărut, în același an, pe rafturile hipermarketurilor, produse pe eticheta cărora apare inscripționat „conform normelor europene”, „conform Codex Alimentarius” sau „aprobate Codex Alimentarius”. Nu este specificat, explicit, care sunt substanțele cancerigene pe care le conțin alimentele. Din ianuarie 2010, normele europene implică prevederile „Codex Alimentarius”, ceea ce arată că, prin sintagma „conform normelor europene”, producătorii afirmă, indirect, faptul că produsele conțin substanțele nocive. Orez, făină, castraveți, roșii, cartofi – acestea sunt câteva dintre produsele care atentează la sănătatea consumatorilor, prin conținutul de compuși cancerigeni.
food_pillsRomânia, prima țară care a folosit initium
În anul 2010, Agenția de Investigații Media (AIM) – cea care a militat împotriva introducerii substanțelor modificate genetic în alimentele comercializate pe piața din România – a atras atenția că țara noastră este prima la nivel mondial care va folosi în agricultură un compus chimic bazat pe initium, ingredientul activ care face parte din clasa substanțelor chimice impuse de „Codex Alimentarius” și care poate duce la instalarea cancerului de colon. Așa cum AIM a dezvăluit, românii au început deja să consume alimente în compoziția cărora intră și initium, încă de acum trei ani de zile, când culturile de struguri, cartofi, roșii și castraveți au fost tratate cu această substanță cancerigenă. Anumiți agricultori au experimentat efectele fungicidului asupra culturilor, produsele fiind consumate atât de populație, cât și de animale. Ministrul Agriculturii de la acea vreme, Mihail Dumitru, a declarat că substanța toxică a fost testată pe loturi din Vidra-Ilfov, Brașov și Valea Călugărească. „Am testat Solanis (n.r. – denumirea fungicidului) pe culturi de tomate și castraveți, pe suprafețe mici, și s-a dovedit eficient. Noi nu verificăm altceva decât capacitatea substanței de a stopa dăunătorii”, a afirmat, în 2010, Victor Lăcătuș, directorul științific al Institutului de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultură, din Vidra-Ilfov.
Francezii au demonstrat nocivitatea organismelor modificate genetic
ZIUAnews a publicat, în luna octombrie 2012, un articol în care a dezvăluit că cercetătorii francezi au demonstrat legătura care există între OMG, modificarea ADN-ului uman și dezvoltarea cancerului. Specialiștii francezi au realizat studii pe șobolani și au arătat că rozătoarele care au fost hrănite cu porumb modificat genetic – substanță folosită și în România, la cultivarea soiei, cumpărată de la compania americană Monsanto – au dezvoltat tumori cancerigene, au avut multiple daune ale organelor și s-au înregistrat morți premature. Cu toate acestea, răspunsul oficialilor UE la adresa studiului a fost unul cutremurător pentru siguranța alimentară a populației. Comisia Europeană, prin Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, a respins raportul, pe motiv că probele științifice nu sunt suficiente. Practic, a fost încurajat comerțul cu alimente cancerigene, pentru a nu se „supăra” americanii.
Porumbul NK 603, cel cu care au fost hrăniți șobolanii, a intrat în contact cu erbicidul Roundup, pe bază de glifosat, folosit și în România în cazul cultivării soiei. Țara noastră este, așa cum ZIUAnews a dezvăluit într-un număr anterior, principalul agent toxic alimentar de pe piața UE, tocmai din pricina faptului că, la noi, soia modificată genetic se cultivă haotic. Ea conține două tipuri de substanțe cancerigene: Glifosat – perturbă sistemul endocrin – și Roundup – provoacă moartea unor celule, în mai puțin de 24 de ore. Brânzeturile, mezelurile, dar și alte produse de pe piața românească, au în compoziție organisme alterate genetic, care duc la modificarea ADN-ului uman. Afacerea a fost impusă de americani, artizanul ei în România fiind Valeriu Tabără, fostul ministru al Agriculturii. 1.125.000 de hectare sunt cultivate, în prezent, în țara noastră, cu soia modificată genetic cu substanța Roundup.
Politicienii au ripostat împotriva inițiativei Guvernului Boc
Ziarele centrale și cele locale, în special Agenția de Investigații Media, au publicat numeroase articole în care au atras atenția asupra intereselor oculte care intenționează să micșoreze numărul populației, prin impunerea unei alimentații bazate pe organisme modificate genetic. Anumiți politicieni, precum Iulian Urban, au reacționat împotriva aplicării acestei operațiuni de exterminare. Numai că cei care au vociferat nu au avut un ecou îndeajuns de puternic, care să atragă atenția autorităților competente, indiferent de culoarea politică aflată la guvernare.
„La 31 decembrie 2009, România a devenit, grație slăbiciunii de caracter a guvernului său, semnatară a prea puțin-mediatizatului Codex Alimentarius, însemnând că s-a angajat să respecte cu o strictețe morbidă toate regulile Directivei 91/ 414/ CEE, care, scurt și la obiect, abolește accesul la hrana naturală, substituindu-i produși de sinteză farmaceutică. Rezum: Marile companii farmaceutice o vor înlocui pe mama natură, iar agricultura bio va dispărea. Dintre produsele naturiste, numai 18 vor mai fi accesibile, în vreme ce restul vor deveni ilegale, fiindcă nu se află în Codex. Probabil că, în timp, un simplu ceai de mentă va fi interzis prin lege, ca drog. Nu mai vorbim de medicina naturistă, căreia îi putem spune – avant la lettre – adio… Și mai grav e că, deși la oribilul Codex au aderat 165 de state, România a fost primul dintre ele care i-a pus în practică prevederile, astfel că, începând de anul acesta, „înțeleptimea” guvernantă a autorizat fungicidele pe bază de initium – o substanță îngrozitor de toxică pentru organismul uman și, bineînțeles, cancerigenă. Substanța se regăsește, de altfel, printre cele șapte readuse în legalitate, după interzicerea unanimă, în 2001, ca dovadă a caracterului lor cancerigen. Ea stă deja la baza unor produse utilizate în viticultură, precum și în culturi speciale de cartofi, roșii, castraveți și ceapă, cu toate că – se știe – intră imediat în combinații chimice, devine reziduală în organism și, prin urmare, crește cu 65% rata riscului de cancer la colon!”, a declarat, în 2010, Mugurel Surupăceanu, în calitate de parlamentar.
346-gm-reaper-lSubstanțe nocive
Hexaclobenzenul este un fungicid cu aspect solid, cristalin, insolubil în apă, dar care se dizolvă în benzen, cloroform și eter. Substanța este toxică – doza letală pentru un adult este de 0,13 mg/ kg -, iar efectele nocive apar asupra aparatului genital. Transmiterea se face prin laptele matern. Rata de mortalitate în rândul sugarilor este de 95%.
Dieldrinul și aldrinul sunt utilizate în agricultură și sunt răspunzătoare pentru existența unor reziduuri care rezistă o perioadă îndelungată, depistate pe păsări moarte, în ouă, în pești, amfibieni, nevertebrate, dar și în sol. Aldrinul se găsește în lactate, doza letală pentru un adult fiind de 83 mg/ kg. Efectele acestora sunt letale, atât pentru oameni – prin laptele sugarilor, cât și pentru păsări și pești.
Clordanul este un insecticid cu spectru larg, care se regăsește în numeroase alimente, doza letală pentru un adult fiind de 25-50 mg/ kg.
Dioxinele sunt vinovate de apariția leziunilor dermice, alterarea funcțiilor ficatului și scăderea imunităților. Poate fi ingerat prin consumarea fructelor și legumelor nespălate corespunzător.
Hepatoclorul este etichetat drept substanță cancerigenă, cu afecțiuni asupra sistemului imunitar, având, așadar, efecte toxice asupra organismului.
Initiumul este un ingredient activ care se regăsește pe lista substanțelor chimice impuse de „Codex Alimentarius” și care duce la dezvoltarea cancerului de colon. Se regăsește, printre altele, în struguri, roșii, castraveți, cartofi.
Roundup-ul și glifosatul, într-o concentrație de 0,01%, au efecte toxice asupra celulelor umane din testicule și placentă. S-au găsit legături între aceste pesticide și sinteza hormonilor steroizi. Glifosatul mărește riscul de contaminare a grâului cu Fusarium – un mucegai care produce o gamă largă de toxine răspunzătoare pentru malformații ale fătului și pentru dezvoltarea de tumori canceroase. De Ruana Ceaușescu – Ziua News
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu