OTV


ELODIA SA NE JUDECE

autor: FrontPress 26.01.2013

0OTV a fost, în mare parte, un canal de televiziune execrabil. La fel cum sunt și celelalte. Singura diferență e că OTV-ul a fost închis, iar restul nu. Mă enerveză teribil snobismul celor care strâmbă din nas la Oglinda, dar se uită impasibili la rahaturile altor televiziuni. Cu ce erau mai prejos mizeriile de la OTV decât emisiunile pentru oligofreni absoluți și irecuperabili cum sunt “Noră pentru mama”, “Un show păcătos” de la Antena 1, “Iubiri secrete” și “Trădați în dragoste” de la Prima TV, știrile mondene de la Acasă TV, Kanal D, Național TV, plus o tonă de alte mizerii cu târfe dintre cele mai penale, reportaje de un sfert de oră despre nunți țigănești cu lăutari maneliști și interlopi burtoși, actori/fakeri de categoria a șaptea, scenarii ce depășesc limita idioțeniei sau glumițe și insinuări puerilo-pornografice? De ce nu sunt interzise și aceste dejecții culturale menite să imbecilizeze populația și să coboare ștacheta tot mai vertiginos spre minus infinit?
Departe de mine gândul să fiu avocatul unui partid de mojici cum este PPDD, plin de pomanagii, fripturiști și rebuturi de la alte formațiuni politice, dar în esență Dan Diaconescu, la fel ca OTV-ul său, nu este mai nociv decât mainstream-ul care îl arată cu degetul. Cu ce e mai otrăvitor sau dăunător Dan Diaconescu, în esență un exploatator al prostiei naționale, decât un Frunzăverde, Becali, Ponta, Năstase, Dragnea, Voiculescu, Blaga, Falcă sau mulți alți vampiri ai acestui popor? Vă spun eu, cu nimic. Diaconescu este un farseur de bâlci, un șmecher care știe să stoarcă până la epuizare toate resursele de prostie ale acestui picior de plai, pe când restul sunt niște hoți mult mai calculați. Cine e mai rău, hoțul de buzunare din tramvai care te lasă fără portofel sau bancherul la patru ace care te dă afară din casă?
Diferența dintre Dan Diaconescu și alți proprietari de televiziuni este că primul a făcut milioane din rahat, pe când restul au investit sume colosale pentru a obține aceleași mizerii și aceeași audiență. Știu că sună dezarmant, dar destui oameni de televiziune îl admirau pe Dan Diaconescu (dovadă că multe nulități lansate de el au ajuns la alte televiziuni), cu toate că în public spuneau că îi oripilează.
La fel stă treaba și cu OTV-ul. Nu mă pot bucura că a dispărut un focar de infecție din moment ce au rămas multe altele, care ar fi trebuit să aibe aceeași soartă.
A fost spartă o Oglindă, dar au rămas multe altele să ne arate cât suntem de proști. De Goran Mrakici – FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu