Pichetare


Pichetare nationalista la sediul FMI (FOTO+VIDEO)

autor: FrontPress 28.01.2013
FMIÎn ciuda vremii deosebit de friguroase, o delegaţie de membri şi simpatizanţi ai Partidului “Totul Pentru Ţară” a participat la pichetarea sediului reprezentanţei Fondului Monetar Internaţional din Piaţa Unirii din Bucureşti, protestând faţă de politicile antisociale şi antinaţionale promovate de acest for şi faţă de toate guvernările de după 1989 care timp de 23 de ani au trădat interesul naţional permitând imixtiuni inadmisibile ale FMI care au adus economia românească în pragul colapsului.
Protestatarii au ţinut ca înaintea încheierii vizitei delegaţiei FMI în România să transmită acesteia adevărul cu privire la sentimentele de ostilitate profundă ale majorităţii românilor faţă de această instituţie de camătă internaţională.
Vorbitorii au evidenţiat faptul că împrumuturile de la FMI ale guvernanţilor de după 1989 s-au făcut fără ca românii să fie consultaţi şi fără o minimă transparenţă a cheltuielilor care s-au facut cu aceşti bani împrumutaţi cu o dobândă enormă. Ca atare, poporul român nu trebuie să recunoască aceste împrumuturi făcute de nişte guvernanţi ilegitimi, votaţi de mai puţin de jumătate din românii cu drept de vot, mai ales că aceşti guvernanţi nu au respectat nici măcar opţiunea poporului de reducere a numărului de parlamentari la 300, sfidându-i pe români prin mărirea la 588 a aleşilor din Parlament o cifră mai mare chiar decât Congresul SUA! Ei sfidează în continuare, în condiţiile în care există familii fără locuinţe, cheltuind banii plătiţi de români prin taxe şi impozite, pe chirii exorbitante sau pe camere la hotel.
De asemenea s-a evidentiat că FMI şi guvernările de după 1989, care au acceptat politicile antisociale şi antinaţionale în schimbul împrumuturilor, sunt principalii vinovaţi pentru genocidul fără arme care s-a produs împotriva poporului român pentru toţi copiii şi pensionarii morţi din lipsă de medicamente, pentru închiderea de spitale, pentru scăderea drastică a natalităţii şi pentru numărul mare de oameni de valoare alungaţi din România de aceste măsuri de austeritate, în condiţiile în care membri ai FMI au recunoscut cu seninătate că aceste măsuri au fost greşite. S-a scandat: “Afară, afară, cu FMI din ţară!” “Să luaţi banii de-mprumut / De la cei ce l-au făcut!”, “Jos guvernul FMI”, “Plecaţi acasă!”, “FMI, club de hoţi / Cămătari şi mafioţi!” ş.a.. Biroul de presă al Partidului “Totul pentru Ţară”
612345

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu