Bancuri....


Bancuri..


Aseară, în timp ce făceam sex, prietena mea s-a gândit să facă mișto de mine și mi-a pus întrebarea aia care ruinează ego-ul oricărui bărbat: "Ai băgat-o?" I-a dispărut zâmbetul de pe față când i-am răspuns: "Nu știu, nu-mi dau seama..."


Un taran era la oras cu o gaina pe care voia sa o vanda. Era seara, pana sa se duca la targ a doua zi, se gandeste sa mearga sa vada un film. Asa ca se duce la cinema si cere un bilet. Casierita observa gaina si ii spune ca nu are voie cu animale in sala. Suparat, omul merge dupa colt, indeasa gaina in pantaloni si apoi ia bilet si intra in sala. Dupa ce incepuse filmul, de frica sa nu se sufoce gaina, deschide slitul ca gaina sa poata respira. Langa el, o femeie observa momentul si-i spune, tulburata, sotului ei: - Cel de langa mine si-a descheiat prohabul! - Lasa, draga, raspunde sotul, ai vazut una, toate sunt la fel. - Da, dar asta imi mananca floricelele...

O blondă îşi ia o slujbă la domeniul public. Trebue să vopsească banda de pe mijlocul unui drum de ţară. Şeful ei îi spune că se află in perioada de probă şi trebuie să vopsească cel putin 2 km pe zi, dacă vrea să-şi păstreze serviciul. Verificând la sfârşitul zilei, el vede că în prima zi făcuse 4 km, dublu faţă de normă. A 2 zi a fost putin mai dezamăgit, pentru că blonda nu vosise decât 2 km. Se gandeşte că oricum asta e norma şi trece cu vederea. Dar a treia zi, când blonda vopsise doar 1km, îi spune: -Ce problemă ai? Vreo boală, vreo defecţiune a echipamentului? Ce te opreste să faci 2km pe zi? -Ştiti, cu fiecare zi sunt din ce în ce mai departe de galeată! Mi-e şi mie greu să alerg atâta!


Anul 2025, guvernul italian face o ancheta cetatenilor: -Imigrantii din Romania reprezinta o problema?? 35% au raspuns: Si, un grande problema! 65% au raspuns: Absoluto nicio problemo,manca-ti-as.

La masa de alături, un puști de vreo doi anișori urla de mama focului. Balonul cu heliu pe care îl avea îi scăpase din mână și se lipise de tavanul restaurantului, fiind imposibil de ajuns. Părinții exasperați încercau să-l potolească, dar le-a luat vreun sfert de oră până când puștiul s-a potolit, ba chiar părea să fi uitat complet de balon. Noroc cu mine că, la plecare, i-am șoptit: ”Puișor, să nu-ți uiți balonul acolo pe tavan”

Doi prieteni stau de vorbă: - Ia zi...ai încercat să faci sex cu nevastă-ta...în gaura cealaltă ? De ce aş face asta ? nu vreau s-o las gravida.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu