Nationalistii germani


NATIONALISTII germani in mars pe strazile din Wismar (FOTO + VIDEO)

autor: Second 03.11.2012
Sute de nationalisti radicali germani au demonstrat pe strazile orasului Wismar, sub sloganul “Noi vrem sa traim!”. Evenimentul este parte a unei campanii de alarmare a poporului german cu privire la pericolele care afecteaza sanatatea, vitalitatea si insusi viitorul Germaniei.
La sfarsitul lunii octombrie, sute de nationalisti au raspuns apelului aripii de tineret a Partidului National-Democrat German(NPD), Jugend Nationalen. Marsul a fost un semnal de alarma cu privire la declinul demografic, rata mare a avorturilor, imigrarea in masa, consumatorismul sau declinul valorilor din Germania.
Pe bannerele tinerilor nationalisti stateau scrise urmatoarele mesaje: ” Germania trebuie sa traiasca”, “Suntem o natiune, trecut si prezent”, “Democratii ne duc natiunea la moarte”, “Opriti uciderea propriului popor” sau “Impotriva Comunismului si capitalismului, pentru un Socialism national”.
Organizatorii marsului au subliniat in discursul final: ” Noi vrem sa traim intr-o patrie libera, intr-o Germanie ce sa faca parte dintr-o Europa a natiunilor libere”. Sursa: FrontPress.ro








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu