:: Un viitor sumbru !

Titlu: Un viitor sumbru !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Acum dupa atitea articole despre viata scurta si tumultoasa a lui Nicolae Labis, ar trebui sa scriu despre ceva mai vesel care, sa ne scoata din atmosfera sumbra a anilor stalinismului. Dar ma gindesc ca nu am nici un subiect, care sa ma si sa va binedispuna. Am in minte recentele art.reluate cu Magdalena, colega si prietena mea ucisa de securitate in 1971, art.despre campionul nostru national la sah, Partos Carol(1966-68), a stirnit cind le-am publicat prima data furia cui?(SECU), care prin vorbe otravite a vrut sa demoleze si acest adevar ca am avut un campion national, caruia i s-a interzis sa mai joace sah momindu-l cu un post de sef se sectie dar, care nu a putut renunta la sah si cind si-a reluat activitatera a fugit in strainatate in occident(Elvetia).
Daca vreau sa ma intorc la situatia politica din tara, parca vad un film hororr si eu sint numai un spectator care abia asteapta sa se termine filmul, sa se aprinda lumina si sa plece scuipind in sin, spunind fereste-bn e doamne de nebuni.
Sint asa de demoralizata de faptul ca, nu am iesit din cloaca asta mizerabila urit mirositoare care se chiama politica murdara, incit parca sint blocata, paralizata, incremenita in timp.
Nu stiu ce viitor v-a avea tara noastra caci, politicul influenteaza economicul, pentru o viata mai buna.Dar ceva imi spune ca nu v-a fi bine deloc. Degradarea societatii si din punct de vedere moral este un mare handicap.Atit mai vreau sa spun privitor la arestarea celor 3 crai de la rasarit. Mi-au facut impresia unor oameni fara vointa, numai preocupati de interesul lor. Ce mai niste cirpe de sters pe jos, fara demnitate, fara inteligenta, fara coloana vertebrala.
Capul sus pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

6 comentarii:

  1. Asa este, dar poate eu nu voi mai fi atunci.

    Cu respect,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Stalinişti au ınfundat puşkaria de la "COTROCENİ"
    Sunt cu toti la putere : D

    Numai Bine,

    RăspundețiȘtergere
  3. In asa puscarie Cotrocenista, as fi vrut si eu sa stau, dar "nu e timpul trecut" ! Sic !

    Cu bine,

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca aveam mersul trenurilor prin 89'poate aveam o şansa,
    Acum e prea tırziu,am pierdut trenul revolutiei:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai sper nimic bun in viitor, bine ca ati plecat de aici.
    Daca eram mai tinara si mai sanatoasa plecam si eu unde vedeam cu ochii.

    RăspundețiȘtergere