:: Te urasc !

Titlu: Te urasc !
Autor:: http://andreighiorghe.blogspot.com/
Articol: Te urasc din tot sufletul meu, din toata inima mea, din toata fiinta mea. Si nu te urasc pentru cafeaua pe care ai baut-o cu el. Nici pentru zambetele pe care poate i le-ai oferit nu te urasc si nici pentru ca l-ai privit poate in felul acela. Nu te urasc pentru ca i-ai mai acordat o sansa si nici pentru ca l-ai lasat sa-ti plateasca ceaiul sau cafeaua. Nu te urasc nici macar pentru ca ti-ai trecut mana prin par sau pentru ca l-ai lasat sa iti deschida usa cafenelei.
Te urasc in schimb pentru momentul din oglinda. Momentul acela de acasa. Momentul in care, inante sa pleci te-ai mai privit odata in oglinda ca sa vezi cum arati. Pentru asta te urasc, pentru ca ai vrut sa arati bine pentru el. Pentru ca in momentul ala i te-ai oferit faca ca el sa te ceara. Pentru ca te-ai privit in oglinda cu ochii lui intrebandu-te cum te va vedea. Pentru ca ti-ai dorit sa te placa. Pentru ca in fata oglinzi acela noi am facut dragoste trasnsformand acea aglinda in icoana iubirii. Pentru ca imaginea noastra iubindu-ne ramasese intiparita acolo. Iar tu te-ai privit in acea oglinda vazand dincolo de noi, incercad sa te vezi cu ochii lui. Pentru asta te urasc. Pentru ca ai intinat ceea ce eu aveam sfant. Pentru ca tu crezi ca nu exista nimic mai nevinovat decat sa bei o cafea cu oricine. Iar eu cred ca nimic nu-i rau decat sa iubesti...

restul pe http://andreighiorghe.blogspot.com
--
Visitor Ip: 92.55.138.148

8 comentarii:

  1. Mi-a placut la nebunie articolul. Dar nu uita ca cei mai mari barbati ai lumii de-a lungul secolelor au patit-o si mai rau. Ei care la un singur semn, cadeau capete. Au fost inselati in cel mai urit mod de o... in calificabila.(un singur exemplu din mii Napoleon).O chestie din asta am patit-o si eu la 45 de ani, m-am reabilitat greu, dar acum rid si-mi zic:"Ce proasta am fost ca nu merita".
    Apreciez mult sensibilitatea ta . Curaj si lasa totul in urma, priveste inainte cu incredere !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie maxima la MANIPULARE !!! exista PSIHOPATI in ROMANIA care sunt in stare sa calce pe CADAVRE numai sa-si atinga SCOPURILE EGOISTE !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este ! Jos cu psihopatii, care calca pe cadavre !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce trebuie sa luam totul frontal. Eu scriu poezie. Incer sa gasesc spiritul poeziei fara a ma folosi de rime. Poezia nu este o insiruire de rime, este o stare de spirit.Eu asta experimentez. Nu am fost parasit si nu incerc sa mainipulez pe nimeni. Putem gandi si altfel?

    RăspundețiȘtergere
  5. :(
    Da de ce tocmai ea a intinat ce are el mai sfant?
    Lucrul lui cel mai sfant este "oferirea la cerere"???
    Nu mai pricep nimic!

    Psihopatii jos. Ok. Dar unde jos??? Care jos?
    Josul cui?

    RăspundețiȘtergere
  6. aha... adica psihopatii sunt "palaria"!
    Atunci jos palaria!
    Dar josul cui???

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma faceti sa rid, eu am cintat in struna, eu nu contrazic pe nimeni niciodata !!!! Credeam ca ati inteles latura satirica !!!

    RăspundețiȘtergere