:: Politia Blogurilor a gasit urme de frustrari in "Reteaua literara"

Titlu: Politia Blogurilor a gasit urme de frustrari in "Reteaua literara"
Autor:: http://politia-blogurilor.blogspot.com
Articol: Promovam Romania prin cultura, promovam valorile artistice prin intermediul schimburilor interculturale la nivel european, promovam valoarea. Asa au descris niste domni Reteaua literara. http://reteaualiterara.ning.com

Dupa asa descriere am zis sa intru ca am mare nevoie de asa ceva. Eu rasfoiam bucuros si bateria se umplea de
cultura ca masina de carburant la benzinarie. Citesc linistit si un titlu imi atrage atentia...uuuuuuooooooaaaaaaaauuuuuuuuu.....incredibil...

Casatoria monogama intre ipocrizie si ridicol

Materialul este scris de Octavian Sarbatoare si este aici

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/casatoria-monogama-intre?fbc_channel=1

Dupa ce blameaza casatoria cu niste definitii (DEFINIŢIA RELIGIOASĂ: Act religios prin care condamnaţii la veşnicie împreună crează un răstignit în plus şi o virgină mai puţin. ) considerate doar de el amuzante Octavian se
afunda...

"Oamenii forţaţi să fie monogami nu au altă alternativă decât să-şi trăiască viaţa între ipocrizie şi ridicol, fiind nevoiţi să-şi ascundă iubirea. Neputând să-şi suprime firea de poligami sau poliandre, aceşti bărbaţi şi femei sunt un continuu subiect de bârfă pentru că au îndrăznit să iubească contrar şabloanelor impuse de societate."

Nu ma reprezinti asa ca nu inteleg de ce vorbesti in numele tuturor. Trecem totusi peste inchipuirile despre puterea cuvantului tau. Octavian dar cine ii forteaza pe oameni sa se casatoreasca?
Inainte sa-ti publici postarea chiar nu te-ai gandit la asta?

"Întrebarea care se pune acum este: Poate iubirea să fie subiect al unei hârtii contractuale. Ce legătură are iubirea cu obligaţiile căsătoriei? Veţi spune poate că acel contract de căsătorie protejează părţile. Dar priviţi cu atenţie agonia acestei protecţii, injuriile care şi le aruncă foştii iubiţi, şi coşmarul de a bate sălile tribunalelor."

Bun. Pana aici am inteles (si asta doar pentru ca m-am chinuit) ca nu iti place casatoria. Mai departe insa nu
inteleg...
"Nu ar fi normal ca un bărbat să poată avea legături onorabile cu câte femei doreşte? Nu credeţi că este firesc ca o femeie să poată trăi cu demnitate cu câţi bărbaţi vrea? Aceste idei nu sunt deloc noi, căci omenirea în cea mai mare parte a istoriei ei nu a fost monogamă. Şablonul creştin al căsătoriei monogame răneşte inimi şi distruge vieţi omeneşti."

Iti faci tu mintea sa sangereze cand prezinti asemenea idei. Ma mir ca blogul tau nu s-a sinucis dupa ce ai scris cele de mai sus. Pai daca nu este buna casatoria dupa cum zici si un barbat nu se insoara el poate sa traiasca si cu 10 femei ca nimeni nu ii face nimeni nimic. Nu inteleg impotriva cui esti dar arati un grad ridicat de confuzie si asta doar pentru ca ai vrut sa pari inteligent. Domnilor de la "Reteaua literara" asa promovati Romani prin cultura?

"Şablonul creştin al căsătoriei monogame răneşte inimi şi distruge vieţi omeneşti."
Nu e cam mult si pentru voi?
--
Visitor Ip: 78.96.101.126

6 comentarii:

  1. ce bine ca v-ati gandit sa existati!

    e chiar penibil ce scrie ...baietasul acela, cred ca n-are mai mult de 16 ani, nici nu intru , ca pierd timpul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te surpind daca iti spun ca are peste 30 si carti publicate?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. iata ce scrie "politia blogurilor" pe blogul personal:

    "Dar să vă spun şi ce am cu brăilenii:

    1. Fură mai mult decat orice alt primar din România;
    2. Femeile sunt mai curve decat toate curvele de pe centură;
    3. Bărbaţii sunt foarte bătăioşi;
    4. Brăilenii sunt chiori: au furat un câine ciobanesc crezând că este o oaie;
    5. Disciplina în şcoli lasă de dorit;
    6. Profesorii sunt bătuţi până la sună apa în cap;
    7. Poliţiştii se fut în cur şi întind mâna la şpagă;
    8. O urăsc pe Brăileanca! "

    Pai la asa politie a blogurilor cu accente clare de rasism, xenofobie, discriminare si limbaj de Ferentari ce sa mai zic. Reteaua literara este chiar un portal care promoveaza valoarea. Din cei peste 4800 de membri care au bloguri personale inscrise in retea, zilnic sunt promovate 4-5 texte in pagina principala si 4-5 autori. Frustrarile personale mentionate nu fac altceva decat sa va descalifice. Probabil n-ati auzit inca de libertatea de opinie si exprimare sau va imaginati ca doar dvs. aveti cunostinte despre adevarul absolut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelu Vlasin este clar ca nu ai fost atent la materialul publicat de noi iar asta arata modul diagonal in care citesti. Daca erai atent vedeai ca textul este in ghilimele si chiar am precizat de unde este luat. Nu noi am compus acel text doar l-am preluat. Ai 2 pentru modul in care ne-ai citit textul. Mai multa atentie inainte sa faci o afirmatie distinse domn. Te sfatuiesc sa citesti iar poate pricepi daca ca nu este atat de greu!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cateva din cartile d-lui Octavian Sarbatoare...

    http://www.scribd.com/people/documents/18150535-octavian-sarbatoare

    Descarcare gratuita.

    RăspundețiȘtergere