Nesimtirea soferilor de pe Maxi-Taxi

Nesimtirea soferilor de MAXI-TAXI

Astazi, vrand sa merg la facultate, am observat nesimtirea soferilor de pe Maxi-Taxi. M-am dus in statia de maxi . Dupa o perioada destul de lunga in ploaie a venit in sfarsit maxi-ul care il asteptam si dau sa urc insa, deoarece erau destul de multi care se ingramadeau, stateam la rand iar cand sa ma urc si eu, am pus piciorul pe scara sa urc si maxi-ul a plecat frumos cu usa deschisa mai-mai sa dea peste mine, sa ma calce pe picior.

alexandra tanase, cizelati, facultate, fapta, maxi-taxi, nepedepsit, nesimtire, plangere, plangere impotriva, statie,  siletina, transport local, tudor trans, ford,  mercedes, targu mures,  transport comun, autobus, autobuzalexandra tanase, cizelati, facultate, fapta, maxi-taxi, nepedepsit, nesimtire, plangere, plangere impotriva, statie,  siletina, transport local, tudor trans, ford,  mercedes, targu mures,  transport comun, autobus, autobuz
Am luat numarul de inmatriculare si am sa ma duc sa depun o plangere impotriva acelui sofer foarte bine-voitor care nu stiu ce facea in cazul in care cadeam sau chiar ma calca pe picior, deoarece a trebuit sa ma dau destul de rapid la o parte ca lui nu ii pasa deloc de ce consecinte putea avea gestul facut. Insa problema mea, in afara de faptul ca a plecat asa, cu usa deschisa si cat p’aci sa ma darame - ca totusi pusesem piciorul pe scara, este ca era inca spatiu destul pentru inca doua persoane cate mai eram de urcat.

Chiar vreau ca aceasta fapta sa nu ramana nepedepsita pentru ca toti ne numim oameni insa unii sunt de o nesimtire grasa si zic eu, mai trebuie cizelati, ca altfel unde vom ajunge ?!

4 comentarii:

  1. Daca reusesti ceva anunta-ne! Iti tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra dragă, nu le iau deloc apărarea şoferilor de maxi-taxi, însă, nu iau apărarea nici celor care folosesc acest mijloc de transport în comun. Ca s-o spun mai pe înţelesu' tuturor, treaba sună cam aşa: "Păi dacă vă îmbuluziţi toţi ca nişte găini la grăunţe, normal şi evident că, din când în când, câte un şofer recurge la astfel de gesturi de prost gust."

    Ah, da! Şi succes şi din partea mea. Să te întorci să ne spui că n-ai rezolvat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ale,vom lupta impreuna cu tine impotriva ecstor monstri de la volan.:)
    Eu in locul tau,as mai lua o persoana(poate chiar persoana care era in spatele tau),si as astepta ca soferul sa revina in statie (dureaza cam 1 ora).Dupa care l-as umili fata de ceilalti pasageri,diplomat (fara cuvinte ca si "dute-n....") dar sa se inteleaga messajul.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. din pacate nu am reusit sa ma duc sa fac plangerea care am promis sa o fac dar mai am timp insa tin sa ii spun lui adelin ca nu peste tot in tara se imbulzeste lumea sa intre in maxi iar daca m-as fi imbulzit cu siguranta eram deja inauntru si nu mai pleca fara mine 100%. Oricum am sa ma duc sa fac ce am promis plus ca am de gand sa mai fac niste "plimbari" tot pentru acest caz pentru ca este inadmisibil ca in Romania 2010 sa se comporte asa lumea. De ce? Ca folosesti transportul in comun? Atunci pentru ce este facut daca nu pentru a fi folosit de cetateni? Sper sa ajung cat mai curand...

    RăspundețiȘtergere