MULTUMESC!!!

M-am gandit sa poztez mesajul acesta aici deoarece aici e mica mea comunitate care ma invata si educa enorm!
Tin sa multumesc in primul rand Tashei si lui Dan Ioanitescu pentru ca mi-au apreciat blogul! (Daca cumva, cineva a mai facut asta si eu nu am dat de acest premiu imi cer scuze...timpul meu e zgarcit cu mine:(()
De ce m-am bucurat ca aceste doua pesoane mi-au apreciat blogul?
Pentru ca sunt mai mari decat mine, mult mai mari. Pentru ca au experineta vie (spun vie pentru ca experinete de viata are si un aurolac de pe strada dar aceea nu este vie, este inapta in a exista, din punctul meu de vedere) de viata, pentru ca ma apreciaza desi scriu stangaci. Desi ma grabesc. Desi scriu ce simt. Desi scriu sub influenta unor trairi - unele mai bune, altele mai rele. Ma apreciaza... nu stiu de ce?!!!
Dar eu, cu mana pe inima va spun ca invat de la ei multe....





Apoi, vreau sa va multumesc voua tuturor, pentru ca existati, pentru ca scrieti frumos, pentru ca eu cu ajutorul a ceea ce scrieti voi ma cunosc, ma analizez, ma critic si mai ales incerc sa ma schimb si sa fiu realista.
Va multumesc tuturor celor care ma cititi.
Va multumesc tuturor celor care ma criticati vehement dar orice critica are la baza un fundament bine gandit!
Va multumesc pentru ca aici ma linistesc!
Va multumesc pentru ca aici ma redescopar!
Va multumesc pentru ca intru aici cand ma simt singura si va citesc si daaaaa, dragii mei ma faceti sa zambetsc. Ma faceti sa-mi fie dor! Ma faceti sa vreau mai mult! Ma faceti sa sper si sa visez!....

Cu drag, MONICA OLTEANU
>:D<

P.S. Maine plec acasa, am emotii. Am emotii cate ore voi face pe drum, cand ajung si cat de inzepezit o sa fie drumul. Mi-e dor de ai mei! :)


P.S1. SI DA, SUNT FOARTE FRUSTRATA CA NU AM TIMP SA VA CITESC PE TOTI, PE CAT AS VREA , PE CAT MI-AS DORI....DAR...TIMPUL...FACULTATEA...PROIECTE...LUCRARI...SI LICENTA + MASTER....NU MA LASA.....SPER SA MA REVANSEZ. SI DACA UNORA NU LE LAS COMENTARII , NU INSEAMNA CA NU II CITESC. II CITESC CU MULT DRAG SI INTERES DAR UNEORI NU AM CE COMENTA...IMI DAU PREA MULT DE GANDIT. SI ERSOANELE LA CARE MA REFER ACUM SI IMI VIN IN MINE SUNT VALENTINA SI GROSSO MODO. DRAGELE MELE, VA CITESC CU MULT DRAG DAR NU VA COMENTEZ PENTRU CA NU AM CE SCRIE.....:)

13 comentarii:

  1. Iti multumesc draga Monica! Sunt in asentimentul tau, si eu invat mult de la ceilalti, in special de la cei mai mari pe care i-ai mentionat (Dan & Tasha si nu numai). Ii respect enorm! De aceea de cele mai multe ori nu fac comentarii pentru ca nu imi permit. Sunt inca cu temele nefacute.:)

    Pot insa sa iti spun ce apreciez eu la tine: esti curioasa, te preocupa lucrurile interesante, scrii frumos, esti marinimoasa, si ai acel ceva care face din articolele tale un deliciu. Si sa nu uit: cred ca zambesti tot timpul.:)Mie asa imi dai impresia.:)

    Iti doresc o calatorie fara peripetii!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))...frate...de ce toti aveti impresia ca eu zambesc mereu....????
    dar sicer, cam asa, dar si plang unde ma apuca, nu prea am inhibitii, ca nu ai voie sa plangi nu stiu unde sau cate vede cineva. Sunt e o emotiva hipersesibila si asta nu e mereu bine...


    Multumesc mult pe aprecieri:)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Sunt e o emotiva hipersesibila..."

    Si tu?!?! Ce vorbesti, e o corvoada...

    RăspundețiȘtergere
  4. mmmm....nu stiu daca mereu e bine sa fiu asa....dar stiu deja, adica am incept sa accept faptul ca asa voi ramane mere, nu ma voi vindeca niciodata.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Crede-ma, e singura cale. La un moment dat, vei da si de niste avantaje.

    RăspundețiȘtergere
  6. inainte ma speria asta f tare, acum nu ma mai sperie pt k am invata multe multe de tot de cand sunt in Bucuresti pe picioarele mele....si poate ca asta e acel ceva al meu....:P pe langa rasul meu vesnic:))))...ca nici macar nu ma cunosti si ai impresia asta , si ca tine au spus si multi altii...si aveti dreptate:P:D

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) Asta e un lucru frumos, foarte frumos sa emani zambete!

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica ,stii cum se spune daca n-ai un batrin sa-ti cumperi,neeeaaah!!ca eu nu ma simt batrana,nu !!!nici vorba,ignor varsta biologica,in majoritatea datilor,e adevarat ca invatam mereu,stii ceva? nu e un compliment ce voi spune,e o realitate,poate noi generatia mea,a lui Dan are multe de invatat de la voi,sunteti curajosi,sunteti mult mai deschisi decat noi pentru ca informatiile la voi au curs din multe surse,sunteti oamenii viitorului,noi incercam sa va tinem pasul,dar uneori,crede-ma noi avem nevoie de voi,nu invers!Eu spre exemplu,fara fetele mele nu m-as fi descurcat in tainele internetului,dar asa,azi putin,maine mai mult am ajuns sa le depasesc! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. cu plăcere, sincer
    @tasha :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @tasha...multumesc mult si esti o draguta desi ma simt asa ciudat sa vb cu "tu"...dar suntem colege:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate cele bune si Sarbatori fericite:)...ar fi cazul in aceasta situatie(zic eu) sa imi cer si eu scuze pentru ca nu imi permite timpul sau cheful cateodata sa va citesc pe toti...dar asta nu inseamna ca nu mi-as dori sau ca nu imi face placere:)...Domnul ne va ajuta sa la facem pe toate incet, incet...multa sanatate si fericire:)..."pentru toate celelalte exista Mastercard" - spunea o reclama:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Valoarea nu are legatura cu numarul anilor.
    "La valeur n'attends pas le nombre des annees". Le Cide.
    Corneille a spus-o.

    RăspundețiȘtergere