Frumoasa si Bestia


Sursa foto: http://fidelity.weblog.ro/

Nu am ce sa spun. Nu mai pot sa spun.Initial, nu am vrut sa spun nimic. S-a comentat mult si poate nu destul. Iata-ne imaginea in Times Online:

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/photo_galleries/article6949989.ece?slideshowPopup=true&articleId=6949989&nSlide=1§ionName=PhotoGalleries

Ma intreb, oare unde ne situam?! Asa suntem, asta vor ei sa vada sau asta le permitem noi sa vada sau nu ne mai pasa pur si simplu?! Poate cate putin din toate...

Unde sunt ei cand canta Tudor Gheorghe, au stat vreodata de vorba cu Grigore Lese, au facut vreodata hora alaturi de noi de 1 Decembrie, i-a interesat cum isi petrec romanii sarbatorile, ce obiceiuri si traditii exista in diferite zone ale tarii?! Ne-a intrebat vreodata cineva cine suntem?! Oare ne-a ascultat vreodata cineva?! Vrea cineva sa ne cunoasca cu adevarat?! Noi vrem sa ne cunoastem cu adevarat sau ne multumim si noi cu reflectia din oglinda, cu Bestia?!

Daca o privim prea mult, s-ar putea sa ne si placa.

Sarmana Fata Frumoasa!

16 comentarii:

  1. mda..din pacte...cine sunte? cine ne intreaba asta? si oare cine are nevoie sa stie ca noi reprezentam ceva mai mult decat simplu fapt ca existam in tara asta?!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare faptul ca nu ne facem cunoscuti cu ce avem mai bun si mai frumos vine din nestiinta sau indiferenta?! Tare as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea asta!...

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca din indiferenta impletita cu egoism...fiecare pt el...asta cred eu si am simtit pe pielea mea:(

    RăspundețiȘtergere
  4. In cazul asta, au dreptate unii care spun ca ne cam meritam soarta. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca da...dar pe de alta parte nu cred ca e bine ca acei "unii" sa ne bage pe toti in aceiasi oala:(

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta-i tragicul situatiei. Suntem ca si locatarii unui bloc amenintati cu debransarea pentru cativa restantieri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai sa speram,hai sa ne gandim ca vor veni si vremuri mai bune,ca generatia tanara,va face schimbari in mentalitatea romanilor,uite inca cativa ca si tine si romanii vor gandi altfel,stii cum e cu efectul de turma,e nevoie de citeva oi rebele...;)
    Eu una sunt increzatoare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce sa zic Tasha, bine ar fi sa se adevereasca ce spui! Chiar e nevoie de ceva schimbari in mentalitate. Poate ca sunt ceva oi rebele insa fara un sincronism si fara un plan bine pus la punct tot nu iesim din tarc. Ca ciobanului oricum nu-i prea pasa. Ba cred ca ne mai si mananca lupu'.

    RăspundețiȘtergere
  9. mai cântă radu gheorghe? nu l-am mai văzut de mult.
    despre tudor gheorghe este unul pe când ceilalți sunt cu miile, nu-i de mirare că a ieșit cine a ieșit unde a ieșit. asta este românia, așa este la țară, oameni care nu au unde să muncească și, într-adevăr, se pare că frumoasa este mai mult bestie decât suprană de culuratură!

    RăspundețiȘtergere
  10. Noroc cu tine Selena ca lasam Radu Gheorghe. Multumesc pentru observatie! Imaginile din cate imi amintesc, sunt din Targu-Mures. Dar ai dreptate, frumoasa e mai mult bestie in ochii multora. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. și eu îi încurc. :) bine, la nume, oricum sunt amândoi oameni de voaloare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, cu siguranta sunt de valoare! Si sunt multi ca ei. Unii au luat calea strainatatii, iar cei care au ales sa ramana nu sunt apreciati deloc. Media din Romania are o mare vina, cred eu. Nu promovam valoarea ci non-valoarea. Pacat! Mare pacat!

    RăspundețiȘtergere
  13. daaaaaaaaaaaaa, big time, dar atunci când ai nevoie ca o opinie să fie inserată, media va fi bună pentru că a strâns de toate pentru toți. cred că ăsta este prețul pe care îl plătim sărăciei. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @ selena:
    Bine zici: saracie prin prostie... sau prostire?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Suntem heterogeni si traim la viteze si in timpi istorici diferiti. Fiecare roman isi trage concluziile despre romanii care ii sunt lui apropiati, se gandeste sumar sau folosind prejudecati, iar mass media aseaza capacul peste toate si arata lucrurile dupa cat de multi bani ies dintr-o stire. Stirile bune si realitatile nu se vand, n-au audienta..

    RăspundețiȘtergere
  16. Asa e Dan! Si nici nu se doreste o unitate; unora le convine de minune situatia asta haotica din moment ce se poate specula si profita atat de pe urma ei.

    RăspundețiȘtergere