LICORNA


desen de Dan Ioanitescu

10 comentarii:

  1. Interesant inorogul tau,are legatura cornul sau cu capul calaretei,legenda spune ca puterea cornului este fabuloasa ,te salveaza de la orice otrava....aici ,care pe care?
    Apropos,vinzi lucrarile?daca da...as fi interesata.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) chiar foarte genial,si are un pic de "Avatar" in background,nu-i asa Dan?;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fabulos, si la propriu si la figurat!
    Imi place galbenul ca singura pata de culoare, mai ales pentru ca albul si galbenul sunt singurele culori care nu pot fi intunecate.. deci, pana la urma nu e nicio pata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamnelor, domnisoarelor si domnule, va multumesc pentru aprecieri.
    Feri,
    Multumesc pentru sugestie. S-a marcat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Marco Polo spunea: "picioarele inorogului sunt ca ale elefantului, iar capul ca de mistret. ", iar chinezii îl consideră un animal de bun augur...

    Eu spun că postarea este de bun augur şi ne pune imaginaţia la incercare...

    O zi plină de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor si Feri! :)
    Sunteti minunati cu totii! Sunt in biet mazgalici, stiu bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa mazgalici ,am vrea sa fim si noi,crede-ma!eu trebuie sa marturisesc ca in clasa a VII-a am participat la un concurs de desene organizat de revista"Cravata rosie"...tu Dane cred ca ti-o amintesti,am trimis si eu,ca deh!tot timpul am fost o visatoare si imi placea sa cred ca am sanse,si chiar am avut...am luat locul III...waw!!!! si-ti dai seama ce bucurie a fost pe mine,nu atat premiul cat felul cum a fost oferit,au venit cu masina doi tipi de la Bucuresti la Turt unde eu imi faceam Scoala generala si s-a facut careu,eu eu eram eroina,n-am sa uit niciodata cat de mandra am fost de mine,am si acum acel premiu undeva intr-un sertarel,era insotit de o minge de volei din piele,mingea n-o mai am...dar am pastrat-o mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai ramas dator cu un raspuns...astept!

    RăspundețiȘtergere