Cum reacţionează zodiile :))

Da, ştiu, este momentul la care vă citiţi horoscopul pentru 2010...nu avem de-ăsta, dar vă spun eu că 2010 o să fie un an minunat, o să ne meargă excepţional la toţi, aşa că mai bine ne amuzăm cu diverse despre zodii :))

Zodiile frânează

Berbec- Eu nu franez ptr. nimeni, asa ca da-te din calea mea!
Taur-Sunt prea incapatanat sa franez!
Gemeni - Franez sa schimb postul radio, in timp ce vb la tel, ma rad, ma pieptan si citesc ziarul.
Rac - Franez ptr. a ma uita la oferte de gradina, case si magazine de unelte.
Leu - Yo! Mai scuteste-ma!
Fecioara - Am franat sa verific daca franele mele merg cum trebuie.
Balanta -Nu stiu daca ar trebui sa franez...poate ar trebui...poate ca nu...CRASH!!...OPS!
Scorpion - Franez pentru a claxona.
Sagetator - In alta zi a trebuit sa franez pentru ARCA LUI NOE...sau asa imi parea...oricum am vazut o turma de cerbi...sau cel putin un cerb.
Capricorn - Eu franez pentru orice. Sunt responsabil!
Varsator - Eu rup franele ca sa incalc regulile.
Pesti - Franez la orice librarie, anticariat!

Virusul zodie

Virusul Berbec - Reconfigureaza toate computerele cu aceleasi preferinte.
Virusul Taur - Sustine toate informatiile de pe hard-disk si nu va perite sa stergeti nimic.
Virusul Gemeni - Incepe o noua cautare la fiecare 2 minute pentru barfe grozave, in timp ce viziteaza chat rooms, joaca jocuri pe internet, comunica cu mobilul, cu faxul..ruleaza imprimanta..
Virusul Rac - Constant va alerteaza cu retete, idei de decorare a casei, sfaturi de gradinarit si mesajele de la mama dvs.
Virusul Leu - Descarca leul MGM ca screensaver si il pune sa raga de fiecare data cand porniti calculatorul.
Virusul Fecioara - Va sterge orice program sau fisier nefolosit de o luna, reaseaza toate folderele in ordine, defragmenteaza hardul, actualizează informaţiile care pot fi preluate în ordine alfabetică, pe numele de fişier, sub rezerva, marimea, numele autorului, data, sau cuvinte cheie.
Virusul Balanta - Va intreaba de mai multe ori daca sunteti sigur ca vreti sa porniti sau sa opriti calculatorul, daca vreti sa salvati sau sa stergeti informatiile, daca vreti sa continuati sau nu.
Virusul Scorpion - Instaleaza automat cele mai recente " smut" de pe internet.
Virusul Sagetator - Navigheaza, updateaza, descarca automat toate informatiile legate de aventuri de calatorie si culturi straine de pe internet.
Virusul Capricorn - In permanenta va va actualiza cu stiri, informatii meteo si legate de trafic.
Virusul Varsator - Aleator va rearanja alfabetic toata lista dvs. de adrese.
Virusul Pesti - Va ofera constant Horoscopul si actualizari metafizice.

Zodiile la medic

Berbecul: La virsta mea, cum sa zici ca am pojar?! Stii d-ta cine sunt eu?!
Taurul: Bine, deci mananc numai cruditati... Inainte sau dupa mese?
Gemenii: Eram doar curios sa stiu daca am ceva, in fond nu ma doare nimic...
Racul: Doctore, asta nu e de la boala, doar ca am niste emotii!...
Leul: Este ca n-ai mai intilnit un asemenea caz, doctore?
Fecioara: Si mai am si alte diagnostice, de la alti doctori, iata lista...
Balanta: Cel mai tare nu ma supara boala, ci faptul ca arat rau...
Scorpionul: O sa va povestesc cum este dupa ce ies din moartea clinica.
Sagetatorul: Sa ma operati? Ei, da, asta ar fi o aventura noua...
Capricornul: Rabdare, doamna, si eu imi astept rindul de 3 ore.
Varsatorul: M-ar interesa un tratament mai neconventional...
Pestii: Cum o da Dumnezeu, dar stiu eu daca e buna reteta asta?! 

Zodiile în moarte clinică:

Berbec: "Cine e seful aici? As vrea sa il vad pe Dumnezeu chiar acum, va rog! Sunt mort? Nu m-am gandit ca asta mi se poate intampla mie! Unde pot gasi un palat de cristal cu lumini albe ca ala?"
Taur: Parasind corpul Taurul realizeaza ca el sau ea nu mai are stomac si imesiat se intoarce in corp fara sa vada tunele, lumini, ingerasi etc ceea ce-l va face sceptic pentru tot restul vietii.
Gemeni: Cheia pentru gemeni nu este experienta in sine ci felul in care pot sa o infrumuseteze atunci cand o povestesc (sau sa scrie despre ea). Gemenii simtindu-se confortabil in toate lumile cu exceptia acelora fara telefoane ei se intorc in corp rapid si gura lor tinde sa functioneze inainte ca restul corpului sa isi revina.
Rac: Racul poate trai 125 de ani fara a avea o experienta de acest gen dar pot ajunge extrem de aproape de o astfel de experienta cand se aventureaza si ies din casa dupa "provizii".
Leu: "Nuuuuuuuuuuuu, eu nu sunt mort. Nu, NU, NU....Cine sunt indivizii astia cu robe? Ce canta? Canta fals. Eu pot canta mai bine! Unde este dirijorul? Am nevoie de un microfon imediat. Daca nu e vorba de Rolling Stones sa nu fiu deranjat."
Fecioara: Dupa 60 ore de munca in continuu, Fecioara pica franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie... insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere.
Balanta: In corp, in afara corpului, in corp...in cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa... Balanta vede un tunel la capatul caruia se afla o fiinta luminoasa. " Sa fie Isus? Stai asa... poate e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei". Nereusind sa se hotarasca daca sa traverseze tunelul (ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti??), Balanta se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete..
Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti, acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta (uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca sex. Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat - 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune.
Sagetator: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp, printr-o serie de accidente datorate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile "organizate" sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale... pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp, pentru cat mai mult timp posibil.
Capricorn: Capricornului ii ia ceva timp sa realizeze ca a murit, mai ales ca pe lumea celalalta sunt locuri speciale, amenajate ca niste birouri, in care sunt instalati Capricornii. Un domn batran si distins le inmaneaza un manual numit" Cum sa reusesti in afacerile astrale", un exemplar de "evaluarea muncii" (pentru profani- evaluarea faptelor bune si rele din timpul vietii) si o nota roz (reinviere). Capricornii se intorc destul de repede in corp, nefiind capabili sa indure existenta non-fizica.
Varsator: Varsatorul ajunge in Rai, vede ca nu este condus prin consens si se duce in Iad, unde macar e anarhie si regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Intr-un mod ironic, experienta Varsatorului e destul de traditionala- Dumnezeu-Tatal, Sf. Petru, coruri de ingeri etc. deci un alt motiv pentru a opta pentru Iad. O data ajuns acolo, il venereaza la culme pe Satan & Co. cu ideile lor de reforme, asa ca sunt trimisi de urgenta inapoi in corp.
Pesti: Dintr-un motiv sau altul, Pestii nu prea observa moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi Pesti spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp.

Sursa: mail

6 comentarii:

  1. Ha!!sunt taur...deci fara frane!:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bah ce ai nimerit-o la capricorn ... :-D

    RăspundețiȘtergere
  3. Tre' să recunosc că şi pe mine m-au nimerit cam la toate :))) sunt balanţă :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Rontziki,
    Una a fost pe langa, una asa si-asa si una drept in moalele tarelui. Sunt fecioara . Da' mi s-a zis de catre un astrolog ca s-a mutat ascendentu'n scorpion. Trebuie sa citesc si de-acolo?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dan: ascendentul nu se mută :)) Probabil a vrut să spună că ai ascendentul în scorpion, iar, de obicei, ascendentul începe să se facă simţit în personalitate cam după 30 de ani. Eu am ascendentul în săgetător şi primele două mi se potrivesc şi cele de la balanţă şi cele de la săgetător...celelalte două, balanţă :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaaa... pai zi asa... Nu, nu... cu siguranta am inteles eu pe dos cand mi s-a vorbit de ascendent. Era in India, anul trecut. Mi-a facut cineva atunci o astrograma si mi-a zis una-alta. Am uitat...

    RăspundețiȘtergere