WOW!!


Incredibil!!

In cateva zile acest blog a crezut cat unul in 2-3 ani. Se pare ca lumea il viziteaza si citeste acest blog pentru ca 100 de bloggeri se chinuie sa scrie, iar tu gasesti orice. Spe ca in cateva zile numarul sa ajunga la 100 si echipa sa fie completa.

Spor la scris colegi dragi si la cat mai multe comentarii.

3 comentarii:

  1. Atat timp cat va domina o atmosfera prieteneasca si fara pretentii din partea noastra,a membrilor, 100ro are toate sansele sa ajunga sus:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este,acest proiect a depasit chiar si cele mai optimiste asteptari,am mai mentionat acest luru.Imi pare bine ca am colegi cu spirit de echipa,si impreuna putem construi ceva deosebit si unic.Si eu cred ca in curand vom ajunge la 100,insa dezvoltarea nu se va opri aici.In momentul in care se va ajunge la 100 de autori,va incepe "selectia naturala" --in momentul in care o persoana va cere invitatie,voi verifica "antecedentele" lui in blogging,si daca observ ca pe blogul lui a fost activ si scrie frumos,va fi de-al nostru.Cei slabi(aici ma refer la cei inactivi) vor iesi din echipa,dand loc celor mai puternici(celor mai activi),astfel,calitatea blogului se va imbunatati in permanenta,si sa speram ca vom evolua impreuna catre un blog sanatos,frumos,si unde te vei simti ca intr-o mare familie.Va multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere