Trimiteti articolele pe Digg si Stumbleupon

Prin acest articol vin cu un anunt foarte important si util,mai ales in privinta optimizarii 100 Ro pentru motoarele de cautare.

Cu siguranta ati vazut si voi ,ca exista sub fiecare postare niste imagini,cu linkuri catre Digg, StumbleUpon, Delicious,Reddit,si Twitter.Ei bine aceste linkuri nu le-am pus degeaba acolo,ele fiind foarte importante,insa din pacate in Romania nu sunt atat de raspandite aceste retele de socializare.Digg

Cel mai util lucru pe care il poti face pentru articolul tau este sa il trimiti si in aceste retele de socializare,daca poti in fiecare dintre ele.Google adora aceste site-uri,iar tu in momentul in care adaugi articolul,vei primi si un link catre el.Daca Google vede ca ai link catre articolul respectiv,din partea lui Digg,StumbleUpon,Delicious,etc. iti va indexa postarea mai bine in rezultatul cautarilor.

Asadar,creati-va un cont pe fiecare dintre siteurile de mai sus,iar dupa ce ati publicat articolul nu ezitati si trimiteti-l pe fiecare din cele enumerate.Dureaza doar cateva secunde sa iti adaugi articolul,comletezi cateva campuri dintr-un formular si deja ai un link catre postarea ta.


Va urez bafta,si cat mai multe Digguri ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu