Tema zilei,tema de 3 zile,sau tema saptamanii ?

Am observat ca aseara toata lumea a postat despre barbati si femei,iar subiectul a luat amploare.De acolo mi se trage ideea pe care o voi impartasi in urmatoarele randuri,in privinta careia astept pareri si eventuale sugestii.

M-am gandit sa facem o categorie speciala: dezbaterea zilei,sau dezbaterea de 3 zile,sau dezbaterea saptamanii.Vom alege o tema in fiecare zi,sau fiecare 3 zile,sau fiecare saptamana--vom vedea care varianta va fi aleasa de catre majoritatea autorilor.Daca scrii un articol despre tema aleasa,ii vei pune si eticheta T1 la prima tema(prima zi,primele 3 zile,sau prima saptamana),T2 la a doua tema,T3 la a treia tema,si asa mai departe.

Sa va spun care este parerea mea despre fiecare varianta in parte:

O tema in fiecare zi:

Cel mai mare avantaj a acestei variante ar fi ca suna foarte bine."Tema zilei" .In fiecare zi va fi ales un subiect,printr-un sondaj,si tema care va fi considerata de catre autori cea mai interesanta,va fi dezbatuta in ziua urmatoare.
Insa "Tema zilei" nu ar fi ceva foarte practic,intrucat multi autori ar lipsi de la dezbateri-- nu toti membrii intra zilnic sa posteze (din pacate).Astfel,nu ar fi atat de populare ,si ar participa mai putina lume la dezbateri,dar si la sondaje in privinta temei pentru ziua urmatoare.

Tema de 3 zile:
Tema de trei zile nu suna bine deloc.Insa ar fi un avanataj faptul ca este dezbatuta mai mult timp,fiind posibil sa participe mai multi autori,si la dezbateri,dar si la alegerea unei noi teme.

Tema saptamanii:
Tema saptamanii suna bine,si poate ca ar fi si cea mai practica dintre toate.Aproape fiecare membru ar putea participa la dezbateri,si fiecare ar avea timp sa isi exprime parerile prin mai multe articole.Totodata,ar fi timp suficient pentru a vota subiectul saptamanii viitoare.
Singurul dezavantaj a acestei variante ar fi ca pe sfarsitul saptamanii subiectul poate deveni plictisitor,asta in cazul in care autorii ar ramane fara inspiratie.


Bine inteles ca nu va fi obligatoriu sa participi la dezbaterile mai sus mentionate,poti scrie orice articol,despre orice tema.Insa daca alegi sa scrii despre subiectul ales,va trebui sa scrii la etichete si T1,.............. (am ales sa fie prescurtata eticheta din cauza ca sunt atat de multe etichete,incat daca am alege cuvinte mai lungi,in momentul in care ajungem la tema 100 nu vom mai avea loc pe pagina).

Ce parere aveti in legatura cu ideea? Care ar fi cea mai buna varianta?
  • Tema zilei
  • Tema de 3 zile
  • Tema saptamanii
Lasa un comentariu cu opinia ta:

7 comentarii:

  1. Şi eu sunt pentru tema săptămânii, pentru că e mai bine să fie mai rar, dar să apuce să-şi scrie cât mai mulţi părerea...
    Dacă s-ar putea face cumva ca această temă să fie postată la vedere, ca să zic aşa, eventual cu o listă de linkuri care să conţină link la fiecare postare pe tema respectivă, ar fi bine că ar atrage atenţia întreaga săptămână şi ar apuca şi vizitatorii să-şi posteze opiniie în comentarii...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Rontziki-idee buna cu lista de linkuri,am sa vad ce pot face in legatura cu cele spuse de tine....

    RăspundețiȘtergere
  3. :) am si gasit metoda,mai trebuie sa o implementez ;) e bine ca e weekend si voi avea destul timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine,acum va trebui sa alegem si tema pentru saptamana viitoare.......eu intre timp lucrez la design,vreau sa imbunatatesc sidebarul,sa il aranjez putin,ca din cauza numarului mare de etichete nu mai este loc in sidebar.....Voi posta un articol sa vedem care va fi tema saptamanii viitoare,sper sa fie ceva interesant:)

    RăspundețiȘtergere