Nerabdari si revolta

Constientizez, parca mai mult decat inainte in ce lume traiesc. Nu sunt pesimista, dar nici nu pot arata un optimism fara margini.

Am momente (foarte rare de altfel) cand nu pot face nimic altceva, decat sa caut ceva interesant la televizor. Pana sa ajung "depearte" (in cazul in care exista ceva interesant) dau peste "personalitati" contemporane ce ma "impresioneaza" cu prostia lor si ma fac sa gandesc ca daca prostia ar durea ar fi mare jale in jur!

Peste noapte apar sexi - brailence analfabete, maneliste, tiganci (ma refer la modul si pofta cu care riposteaza atunci cand cineva le blameaza reputatia). Aceste sexi si super femei reprezinta din ce in ce mai mult feminitatea si mai ales se posteaza in fata unei oglinzi existente doar in mintea lor.

Se afirma cu putere aceste "minunate femei" la televiziunile ce le dau drept la replici, iar publicul casca gura la acest teatru ieftin facut de niste oamnei prosti...poate categoria este de divertisment, dar in niciun caz astfel de chestii nu sunt distractive.

Mai nou, celebra Laura Andresan (celebra nu stiu pentru cine; pentru ca eu nu stiam cine este si cand am intrebat o colega cine este, m-a intrebat mirata "Cum, Monica nu stii cine este Laura Andresan?" I-am zis ca nu. Inainte sa aud cine este aceasta "personalitate" cu nume frumos, mirarea colegei mele ma facea sa-mi fie rusine ca nu stiu cine este femeia asta...stupoare...cand am aflat cine e si ce a facut mi-am facut cruce si mi-am multumit ca nu stiu cine este, ca oricum existenta ei nu m-ar fi ajutat niciodata) a scris o carte despre barbatii din viata ei ( asta e ce stiu de la altii, sper sa fie asa...si nu altfel) . Ok, inteleg ca trebuie sa se remarce cu ceva, in lipsa de barbati...dar in spatele afirmatiei si cartii ei cred ca de fapt este o frustrare, o frustrare ce este masca nemultumirii ca nu este cine stie ce idol al ei. Nu mai pomenesc de Nikita si Magda Ciumac...

Ma intreb, oare femeile astea se gandesc la scopul lor, sau deja l-au gasit sau cred ca ceea ce imi spune Alexuta este relevant in asemena situatie " Prostii traiesc fara intrebari si sunt fericiti!"...

Sunt indignata si pornita pe tot ce e urat, cu prost gust si fara culoare.

Nu sunt rasista, dar sunt antimanele, antiprostie si antispectacol de doi lei. Si sincer m-am saturat ca peste tot in jurul meu sa vad ca toti isi fac reclama, se exprima si isi arata armele...si cei de afara (publicul) casa gura uimiti si interesati de cat de frumos "gandesc" altii.

Imi dau seama cat de mult m-am schimbat de cand sunt in Bucuresti. Cat de mult m-au schimbat colegele mele, cu care impartasesc aceleasi pasiuni si invat multe de la ele. E frumos sa simti ca cineva intelege limba ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu