Meizu M8

Meizu M8 este cea mai celebra clona de iPhone pe care o cunoastem, evident made in China si beneficiind de o serie de aspecte similare cu cele ale handsetului produs de americani. Telefonul foloseste pana si o clona de App Store locala...
Meizu M8
Aflam si ca terminalul a avut parte de o lansare oficiala cu pompa in cateva orase din China, dupa modelul iPhone, dar si ca handsetul este disponibil in variante de culoare alba sau neagra, exact ca produsul Apple. In plus, clona are si un site dedicat destul de aratos (cu functii interactive) si o cutie eleganta, inca o data dupa modelul iPhone.
Meizu M8
Meizu a anuntat chiar si un soi de App Store pentru acest terminal, cu mentiunea ca handsetul ruleaza Windows CE 6.0 si nu iPhone OS. De fapt, printre dotarile telefonului Mymobile este trecut drept OS, el fiind bazat pe Windows CE 6.0 si folosind o interfata similara cu HTC TouchFLO.
Deocamdata doar 23 de aplicatii sunt disponibile prin clona de App Store si se pare ca in curand terminalul va putea folosi sistemul de operare Android, dupa cum afirma zvonurile locale.

[sursa: shanzai.com]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu