Joaca de-a referendumul



In 25 noiembrie 2007, am fost chemati la referendum pentru uninominale. Asa cum nu am participat la referendumul Nastase-Cosmanca, pentru modificarea Constitutiei, nici la referendumul banditesc de duminica, pentru lichidarea parlamentarismului, ca tinta finala, si pentru fraudarea primului tur al prezidentialelor in favoarea lui Basescu, ca scop imediat, asa am refuzat sa particip la mascarada de exact acum doi ani. Cui i-a servit referendumul acela ? Cei care nu au capul gol pe dinauntru, destul de putini din masa turmei electorale, - au inteles de la inceput ca este o facatura basescana. Caci primele ununominale au marcat prima anomalie electorala, care a facut ca PSD, care a obtinut cu 80.000 de voturi in plus fata de ciuma portocalie, sa obtina pe final, cu un mandat mai putin, si sub presiunea lui Basescu, PD-L sa fie partidul care a dat, pe nedrept, forta politica principala si premierul. Iar premierul Boc, marioneta lui Basescu, a faliment economia tarii, a fost primul guvern destituit de parlament prin motiune de cenzura, si este primul guvern care desi demis, functioneaza cu ministri cu cate doua portofolii, are in randurile sale o ministresa penala inca in functie, care fura in continare si alta ministresa, tot dintre protejetele lui Basescu, penala, demisa,si cercetata, care va fi scoasa basma-curata daca Jupanul se realege, prin frauda, cu concursul guvernului interimar, ilegitim, care in primul tur, a favorizat furtul la urne pentru stapan.
Referendumul de duminica, da in cap celor "322", caci consfinteste trecerea la parlament unicameral, cu doar 300 de deputati, asa ca, la al doilea mandat al Fiarei, nu s-ar mai putea strange 322 de alesi responsabili, pentru suspendarea nelegiuitului, in vederea destituirii. 300 de oameni pot fi controlati mai usor de un presedinte abuziv si experimentat in racolarea de parlamentari de la alte partide !
Basescu va fi infrant de Geoana in turul doi, dar toate drumurile lui duc spre pieire, caci este un om rau, histeric, instabil psihic, incompetent pana la impostor, dictatorial, care se cearta si cu ai sai. Va avea un sfarsit urat, dar meritat. Dracii sa-l incalece si sa-l calareasca pana la a doua venire a lui Cristos !

4 comentarii:

  1. Adauga eticheta aferenta articolului ,adica politica

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) "Dracii sa-l incalece si sa-l calareasca pana la a doua venire a lui Cristos ! " l-ai injurat bine pe Base,si parerea mea e ca nu are nici o sansa la alegeri.....eu de fapt nu sunt nici pro nici contra lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ivan,tare il mai urasti pe omul asta! blestemul este haios!

    RăspundețiȘtergere