Violente

Violente de strada la un miting anti-islamist (FOTO)

autor: FrontPress 22.07.2013
0Organizaţia anti-imigraţionistă “Liga de Apărare Engleză” (EDL) a organizat sâmbătă un miting în oraşul Birmingham din Marea Britanie, eveniment care a degenerat în violenţe de stradă. Cel puţin doi protestatari şi doi ofiţeri de poliţie au suferit răni la nivelul capului, fiind loviţi cu pietre şi sticle.
Circa 1.000 de poliţişti au fost prezenţi pe străzi pentru a încerca să împiedice o confruntare directă între sutele de membri ai EDL şi contra-demonstranţii de la organizaţia “Uniţi contra fascismului”. Cu toate acestea, au existat incidente sporadice, în urma cărora patru persoane au fost reţinute. Totul a început când asupra manifestanţilor de la EDL s-au aruncat mai multe pietre. Aceştia au încercat să riposteze dar au fost opriţi de forţele de ordine.
“Liga de Apărare Engleză” (EDL) a luat fiinţă în Luton, în anul 2009, ca reacţie împotriva unor musulmani radicali care au afişat pancarde cu mesaje de genul “Duceţi-vă dracului soldaţilor anglicani!” la întoarcerea acasă a unui batalion britanic din Irak. Sursa: FrontPress.ro 
151234567891011121314

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu