La datorie

Politia franceza la datorie: “E perchezitie! Ridicati sugarul!”

autor: FrontPress 25.07.2013

frantaAnul acesta, conform rapoartelor poliţiei franceze, în ziua de 14 iulie, au fost răniţi în confruntările cu “tinerii” ( eufemism folosit în presa franceză pentru musulmani) 29 de poliţiști francezi, spre deosebire de anul trecut când au fost răniţi doar 3. În 2013, pe 14 iulie, au fost înregistrate cu 30 de procente mai multe ciocniri între poliţie și “tineri” decât în 2012, dar numărul celor reţinuţi a scăzut cu 30%. Ministerul de interne a instaurat ordinea.
14 iulie – Ziua naţională a Franţei. LaProvence.com anunţă la rubrica “Faptul divers” că în ultimile 24 de ore, batalionul de pompieri din Marsilia a înregistrat 517 intervenţii; dintre care, în 54 de cazuri s-a intervenit pentru stingerea unor maşini incendiate şi în 79 de cazuri pentru stingerea unor pubele. Pentru incendieri voluntare au fost interpelate 12 persoane, în timp ce s-au raportat violenţe asupra forţelor de ordine, care au fost atacate, ca de obicei, de către “tineri”, înarmaţi cu pietre si petarde. “Pe scurt”, ne spune reporterul, “rutină”! Nu s-au operat arestări!
14 iulie – Ziua naţională a Franţei. În departamentul Seine–Maritime, ziua naţională a fost sărbătorită prin incendierea a doar 20 de maşini! Ambianţă festivă, animată în mai multe rânduri de sirenele echipajelor de intervenţie ale poliţiei şi pompierilor. Nu s-au operat arestări!
14 iulie – Ziua naţională a Franţei. În Lyon şi periferiile sale, tinerii imigranţi au incendiat 69 de maşini, şi au atacat, în mai multe rânduri, cu pietre şi petarde, maşinile poliţiei. În Lyon, datorită tulburărilor din cursul săptămânii, au fost mobilizaţi 1800 de poliţişti. Nu s-au operat arestări!
14 iulie – Ziua naţională a Franţei. În localitatea Sotteville-lès-Rouen, doi poliţisti aflaţi în misiune sunt“tăbăciţi”, bine de tot, de un grup de 7 “tineri”.
14 iulie – Ziua naţională a Franţei. Trei jandarmi din localitatea Annonay au depus plângere împotriva unui conducător auto ce conducea periculos prin centrul localităţii, care “i-a bruscat, muşcat şi lovit cu picioarele”!
Paris, bulevardul Champs-Élysées, 14 iulie. Este în continuare ziua naţională a Franţei si poliţia franceză îşi poate demonstra, încă odată, vigilenţa şi profesionalismul. De data asta la ordin, fără să rişte nimic, deoarece o face asupra unor cetăţeni paşnici – asupra unor “francezi de baştină”, care-şi manifestă “aprobarea” şi “adeziunea” la trecerea “comandantului suprem” – a preşedintelui François Hollande!
Jandarmii şi poliţiştii au o singură misiune şi sunt hotărâţi să şi-o îndeplinească! Găsirea şi confiscarea a… nu, nu vă gândiţi la droguri, arme de foc, bombe şi explozibili… a unei imagini devenită simbol! Un simbol care constituie o uriaşă ameninţare pentru guvernanţii socialişti francezi: imaginea mamei, a tatălui şi a copiilor lor, simbolul familiei, intipărit pe steagurile mişcării Manif pour Tous!
Pentru confiscarea acestui simbol sunt percheziţionate până şi cărucioarele sugarilor! A atins dictatura socialistă franceză limitele extreme ale absurdului? Când e vorba de absurd, socialismul nu are limite! De Bogdan Calehari – In linie dreapta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu