Franta socialista

STALIN ar fi mandru de FRANTA SOCIALISTA

autor: GC 25.07.2013

LCRTL_FranceSocialismTotalitarismul se face tot mai bine simțit în Uniunea Europeană, iar Franța e acum în centrul atenției când vine vorba de abuzuri împotriva cetățenilor. ”Liberté, égalité, fraternité”, celebrul slogan al revoluției franceze și deviza statului francez a fost mereu o ipocrizie, dar prezentul ține să evidențieze și mai mult această realitate. În Franța democrația este o iluzie, iar statul totalitar este bine mascat de minciunile mass-mediei și ale guvernului socialist. Cine vede dincolo de cea ce ni se prezintă la televizor va realiza că statul francez este unul totalitar, în care naționaliștii și creștinii sunt persecutați de către socialiștii ce dețin puterea.
Nicolas-Bernard-Buss
Guvernul socialist a legalizat căsătoriile între homosexuali cu toate că un milion de francezi au ieșit în stradă să protesteze împotriva lor. Când atât de mulți oameni își exprimă voința, iar conducătorii nu țin seama de ce doresc aceștia, atunci orice referire la democrație în Constituție nu e decât o minciună. Că libertinajul acesta degradant și scârbos e caracteristic socialiștilor fără nici un Dumnezeu nu mai e o noutate. Dar atunci când vor să impună unui întreg popor non-valorile multiculturalismului, lucrurile devin grave. Dictatura minorităților a făcut și prima victimă: Nicolas Bernard-Buss, un tânăr de 23 de ani care se opune căsătoriilor gay, a fost condamnat la 4 luni de închisoare pentru că a protestat în fața sediului unei televiziuni unde era invitat la o emisiune președintele socialist François Hollande. Dovadă că libertatea de exprimare nu există în Franța.
biserica-franta
Faptul că Franța a devenit un stat totalitar a fost recunoscut și de Jean-Michael Colo, primarul orașului Arcangues. Acesta a fost obligat de autorități să căsătorească un ”cuplu” de homosexuali, cu toate că primarul considera căsătoria o valoare creștină și era împotriva convingerilor sale morale să căsătorească doi bărbați. Cu toate că peste 22.000 de mii de primari se opun acestei legi, nimeni nu ține cont de opinia lor și a altor milioane de francezi, edilii fiind forțați să-i căsătorească pe degenerați, altfel riscă amenzi foarte mari și chiar închisoare.
Socialiștii au început o adevărată prigoană împotriva naționaliștilor. În nici două luni au fost scoase înafara legii patru organizații naționaliste: “A treia cale”, Tineretul naţional-revoluţionar”, “Munca franceză” şi “Tineretul Naţionalist”. Ministrul de interne Manuel Valls a acuzat aceste grupări de ură, xenofobie, antisemitism și islamofobie. Dar socialiștii nu iau nici o măsură împotriva rasismului anti-alb și a atacurilor musulmanilor împotriva creștinilor. Asta pentru că gândirea lor se bazează pe o ideologie marxistă care le dictează că albii sunt toți niște rasiști și opresori și nu au cum să fie discriminați. Iar ateismul comuniștilor din URSS își are originea în revoluția franceză, deci e normal ca socialiștii să-l adopte. Tot în ultima vreme, Jean-Marie Le Pen, fostul lider al formațiunii naționaliste Frontul Național, a fost dat în judecată de trei asociații țigănești ”antifasciste” pentru că și-a exprimat opinia numindu-i pe țigani ”puturoși. E foarte probabil ca justiția franceză să facă dreptate minoritarilor ”discriminați” și să-l amendeze pe Le Pen.
5603919504_281a4c050b
Ultimele luni sunt caracterizate de o avalanșă de știri despre măsurile totalitare ce se iau în Franța. La fel ca în Uniunea Sovietică, au început să fie demolate biserici. Deciziile s-au luat la nivel de consiliu local, în localitățile unde socialiștii și comuniștii sunt la putere. Dar guvernul și președintele François Hollande se fac complici la aceste atacuri împotriva creștinilor.
femen-3Feministe care batjocoresc Biserica, destrăbălarea în public și atacurile împotriva creștinilor sunt permise de socialiști
Și ca peisajul să fie ”perfect”, poporul a devenit suspect, exact ca în fostele state comuniste din Europa de est. Convorbirile telefonice și internetul sunt monitorizate de către autorități, practică caracteristică unui stat polițienesc. Dreptul la viață privată și intimitate există doar pe hârtie. Drepturile omului și libertatea sunt doar niște mituri în Franța. Singura libertate ce există e aceea de a batjocori creștinismul și de a fi pro-homosexualitate. Cine nu e de acord cu ideologia socialisto-multiculturală e catalogat drept fascist, nazist, antisemit, xenofob și periculos, așa cum în comunism cine nu susținea regimul devenea ”dușman al poporului”.
Statul francez seamănă tot mai mult cu un stat comunist. Ateismul, anti-creștinismul, totalitarismul, încălcarea drepturilor omului și dictatura minorităților sunt specifice regimurilor comuniste, dar și Franței anului 2013. Stalin ar fi mândru de politicienii francezi și de opera lor. Singura șansă ce o au francezii e să se întoarcă spre naționalism și creștinism, iar la următoarele alegeri să îi dea jos de la putere pe noii bolșevici ce au pornit un război împotriva națiunii și Bisericii. Codrin Goia- FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu