Retragere

Rotirea cadrelor: Liderul nationalistilor basarabeni se retrage din motive familiale

autor: FrontPress 16.07.2013

sergiu lascuSergiu Laşcu, liderul Mişcării Naţional-Creştine Noua Dreaptă (MNC-ND) din Republica Moldova, a anunţat că se retrage din funcţia de conducere a organizaţiei, după mai bine de 7 ani în care s-a aflat în fruntea luptei unioniste din cel de al doilea stat românesc. MNC-ND este aripa basarabeană a organizaţiei naţionaliste Noua Dreaptă din România.
“Aduc la cunoştinţă tuturor că începând cu ziua de azi, 15 iulie, eu mă retrag din funcţia de lider al Mişcării Naţional – Creştine Noua Dreaptă. Nu fac acest pas din cauza unor presiuni sau neînţelegeri interne, cum pot tălmăci adversarii noştrii, ci din contra, am luat această decizie acum, când în rândurile Mişcării există armonie şi stabilitate”, anunţă Sergiu Laşcu prin intermediul unui comunicat de presă.
“Am luptat alături de voi timp de 10 ani, din care şapte am condus Mişcarea. Astăzi însă, eu simt necesitatea de a fi mai aproape de familia mea şi să îndeplinesc o altă misiune, poate cea mai importantă din viaţa mea, să îmi educ copii în duhul Căpitanului şi a Neamului, crescând din ei în primul rând buni creştini şi buni români. Nu plec definitiv, ci rămân în rândurile Mişcării în funcţia de şef al Cuibului „Basarabia”, pe care îl conduc de la 15 martie 2007. Sunt mândru că am luptat alături de voi şi că am avut onoarea de a fi Comandant al regiunii Basarabia. Din clipa aderării mele la Mişcarea Legionară nu am regretat pentru nici un moment decizia luată, dar nici pentru tot ce s-a făcut – nici pentru greşeli, nici pentru nereuşite. Am acţionat mereu doar în interesele Mişcării, indiferent dacă am fost sau nu înţeles. Nu m-a interesat niciondată şi nici nu mă interesează părerea lumii nelegionare. Cunosc un singur adevăr, Dumnezeu şi Legiunea „Arhanghelul Mihail”, tot ce am făcut am făcut doar în numele lor”, a continuat Sergiu Laşcu.
“Mulţumesc tuturor camarazilor şi oamenilor de bună credinţă care m-au sprijinit în toţi anii aceştea. Cer iertare de la cei în faţa cărora am greşit şi iert pe cei ce au greşit în faţa mea. Cred în Dumnezeu şi în Legiune, cred în Neamul Românesc şi în România, în reîntregirea şi înflorirea ei! Trăiască Legiunea şi Căpitanul! Trăiască România!”, îşi încheie declaraţia lămuritoare fostul lider al MNC-ND. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu