Exportatoare de robi

Romania, tara exportatoare de robi!

autor: FrontPress 27.07.2013

sclavCa mai toţi românii obligaţi să plece din ţară în căutarea unui loc de muncă și a unui rost, ca să trăim bine, așa cum ne-a urat președintele când duduia economia lui Tăriceanu și băncile te trăgeau de mânecă să îţi dea credite cu buletinul și, așa cum, ceva mai încoace, același președinte, dacă tot nu ne-am conformat urării lui, ne-a îndemnat să plecăm din ţară să ne căutăm binele, așa am procedat și eu, ca o româncuţă cuminte și ascultătoare ce sunt…
Dar, iată, a venit vremea să nu mai îndur și să simt că trebuie să îmi „strig” revolta și nemulțumirea față de felul cum suntem tratați, pe de o parte, de către autoritățile care guvernează țara noastră aflată în faza punerii pe butuci și, pe de altă parte, de către străinii care ne subjugă, ne storkc și ne rup pentru a scoate profit cât mai mare de pe urma muncii noastre, precum famații negustori de sclavi din vremurile colonialismului britanic. Diferența între acea sclavie și aceasta modernă este că ne-am văzut siliți să emigrăm de bună voie spre plantațiile lor, să ne vindem singuri, și nu duși cu forța după capturare, dar tot un fel de a merge cu forța este și sacrificiul plecării în lume forțați de sărăcie și lipsa vreunui orizont mai ales pentru noi, tinerii. Cum-necum ne-am adapatat cerințelor pieții europene, care trâmbițează fraze pompoase despre drepturile și egalitățile în drepturi pentru toți cetățenii comunității, chiar și pentru noi, cei aflați la coada lumii în ceea ce privește standardul de viață.
România, datorită iresponsabililor diriguitori ai destinelor noastre și a trădătorilor care s-au succedat la putere după înlăturarea de decor a comunismului la porunca mai marilor lumii, a fost transformată într-o țară exportatoare de forță de muncă, de sclavi. Cum a fost posibilă această conversie?
Răspunsul îl aflăm analizând pas cu pas politica mârșavă, jaful, îngenuncherea noastră ca națiune în acest aproape un sfert de veac de demo(la)crație în care economia a fost efectiv ”demolată”, dezmembrată și vândută la fiare vechi. Democrația românească a fost impusă, convertită și pervertită din totalitarismul comunismului rapace de către exponenții vechii gărzi nomenclaturiste, travestiți, deveniți politicieni, magnați, interlopi… România, prin intermediul păguboasei și mizerabilizatei sale tagme politice și-a sacrificat și vândut demnitatea, unitatea de spirit și de neam, tradițiile și oamenii de valoare în interesul stăpânitorilor din cercurile oculte planetare, care au urmărit să ne înrobească și să ne transforme într-o enclavă evreiasco-țigănească.
Din nefericire, am ajuns să ”ne bucurăm” de o faimă care ne declasează ca națiune și indivizi în afara țării, în contrast cu ceea ce reprezentam și ar trebui să reprezentăm ca națiune și oameni excepționali, cu gene vechi și valoroase.
Făcând o incursiune în istorie, vom sesiza că europenii, și în special vesticii, ne datorează prosperitea, privilegiul de a se desfăta și fuduli cu prosperitatea lor, uitând că noi, românii, mii și sute de ani am fost scutierii, pavăza și zăgazul împotriva invaziei vrajmașilor creștinătății înspre Apus, înspre ei, occidentalii, stăpânii multinaționalelor. Marilor personalități istorice românești, precum Iancu de Hunedoara, Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare li s-a minimalizat și eclipsat rolul politic și strategic pe scena lumii, spre a li se face loc și imagine eroilor occidentali, fără sau cu mai puține merite. Ni s-a furat și cumpărat, prin complicitate cu trădătorii de neam din interior, chiar și istoria.
Românii reprezintă acum exact „ce-a voit acel Apus…”, cum, cu genialitate (încă nerecunoscută de către Occident), în „Scrisoarea III” a sintetizat însuși Eminescu, pe care ar trebui să îl așezăm alături de marii noștri voievozi: forța ieftină de munca, cea mai eficientă și cea mai prost plătită de pe continentul european.
Anual , sute de mii de absolvenți de studii universitare, cu masterate și doctorate chiar, iau drumul singurătății și străinătății și, lipsiți de perspectivele unui viitor acceptabil în țară, se vând umilitor pe piața muncii. Foarte puțini dintre ei au norocul să profeseze în domeniul pentru au care studiat, absolvind chiar și două sau trei facultăți. Căpșunarii din Spania și din alte țări, muncitorii din fermele daneze, femeile de servici din Italia, îngrijitoarele de bătrâni și alte meserii degradante sunt ocupate, în majoritate, de români cu studii superioare, aceștia reprezentând grosul forței de muncă românească în Occident . Desigur, există și un mic procent de intelectuali, de oameni de știință, de manageri și specialiști de înaltă competență, dar și aceia sunt plătiți discriminatoriu și în nici un caz nu sunt mediatizați pe plan extern, fiindcă ar însemna o discreditare și un atentat la mândria naționalistă a tărilor vestice prin recunoașterea meritelor românilor cu un grad de inteligență superior lor. Dar și fiindcă, așa cum se tem ei, occidentalii, le-ar încurca socotelile, având faimă, ar trebui să fie plătiți mai bine. Politicile stăpânirii vestice au decis că românii trebuie să devină și să rămână un popor sclavizat și umilit acasă și oriunde în lume.
Mândria și unitatea poporului român au fost abolite ca urmare a unei perioade relative scurtă scurtă de îndoctrinare pe diverse căi , o perioadă de doar 23 de ani în care românul de rând a fost învățat să-și desconsidere propria țară confundand-o cu politica odioasă și cu odioșii politicieni, aceasta fiind perioada cea mai nefastă din istorie, distanțându-ne incredibil de origini și potențial.
Am devenit un popor țiganizat, ”educat” în spiritul de șatră, de nomazi, îndobitociți peste masură de ziarele și televiziunile care, pe criterii comerciale și politice, ghidează tinerii în direcția prăpastiei morale și axiologice, inoculându-li-se drept model de viață și repere tot ce este mai urât, mai viciat, mai toxic, mai străin de valorile autentice românești. Viitorul unei țări este, desigur, opera tineretului … Iar al nostru tineret decadent, din păcate, nu va putea asigura continuitatea de neam valoros. Sistemul de (non)valori împrumutat de la străini ne va direcționa spre decădere și alterare continuă. Atunci ce ne rămane de făcut? Cât de necesar ar fi acum un „căpitan” și o mișcare de fier care să guverneze măcar un an și să purifice Țara! De Andreea Arsene –Ziarul Natiunea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu