Colonioalism

Opriti vaporul! Am ajuns in COLONIALISM!

autor: FrontPress 17.07.2013

colonialGata cu distracţia! La dreapta! La stînga! Culcat! Drepţi! Stînga-mprejur! Înainte, marş! În faţa noii şefe F.M.I. pentru România, Frau Schächter, care va deschide rapid şi exact drumul altor alogeni în Ţară, greii sistemului politic, economic şi financiar-bancar, vor uita de tot cui aparţin şi i se vor înclina cu neţărmurită dragoste şi supunere. Stagiile de pregătire politică, masteratele şi doctoratele achiziţionate pe galbeni în 23 de ani de capitalism chiaburesc nu le-au alterat deloc viziunea de slugoi şi nici comportamentul vasalic. Alogenii şi toate companiile străine se cazează în România pentru mîna de lucru extrem de ieftină. Angajaţii români sînt trataţi precum sclavii pe plantaţii. Doar nu vin de dragul României, ca să-i aducă bani! Aici e raiul lor! Păcătoşii ne exploatează muncitorii, fură statul şi pleacă miliardari. Cel care lucrează la privat încasează salariul minim pe economie, e umilit ca un sclav şi dacă încearcă să-şi ceară drepturile, e trecut pe lista neagră, i se instituie o vină falsă şi aut.
Nu acelaşi lucru se va întîmpla cu Lagard. Cercetată de Curtea de Justiţie franceză pentru „complicitate la fals” şi „complicitate la deturnare de bunuri publice” în dosarul Bernard Tapie, Lagarde vine sprinteioară la Bucureşti, ca să ia notiţe cum să furi banii publici fără să fii prins, fără să fii condamnat. Numai un naiv îşi imaginează că F.M.I. e organizaţie de caritate într-un sistem procopsit din speculă. Înlăuntru colcăie o adunătură şcolită la cursuri de şantaj şi de muls resursele statelor. De acolo s-a extins jungla financiară (mediu propice prădătorilor fără scrupule), acolo se năşesc monştrii financiari, acolo se hrănesc fioroase grupări mafiote, care fac mai dezesperante sărăcia şi mizeria popoarelor. Acolo hoţul are carte de muncă şi este extraordinar de productiv şi de bine plătit. „Daţi-mi controlul asupra monedei unei ţari şi nu mă interesează nici cine o conduce, nici ce politică face.” (Rockefeller) Generaţii la rînd au muncit ca să ridice economia statelor şi vine un Sörös, pariază la bursă pe nişte bani virtuali şi gata criza. Băncile sînt băgate la înaintare, oficial victime, în secret, călăi. Pentru bănci n-a fost criză deloc. Cine a îndatorat statele pînă la falimentare? Noua Dictatură (F.M.I.- B.M.- U.E.) prin ciracii săi, mulţi dintre ei urmăriţi în procese penale de corupţie, deturnări de fonduri, fals în acte şi inscripţii, abuz de încredere, facilitarea infractorului, asociere în grup infracţional e.t.c..
Aşa se face că suflarea multilateral-corupă a politicului ne-a îmbarcat sub conducerea înţeleptului cîrmaci pe vaporul care duce către visul de aur al puterilor lumii: colonialismul. Încă puţin şi se vor termina rezervele de apă! S-a terminat cărbunele, nu mai avem siguranţă naţională, nici grîne, nici căldură, nici lumină, nici sănătate, nici învăţămînt, nici mîncare, nici linişte. Ţara va fi rupă în regiuni! Opriţi vaporul, atunci! – spune cîrmaciul. Am ajuns în colonialism! Prin proasta delimitare, falimentul regiunilor este previzibil! Nu există niciun studiu care să ateste eficienţa şi rentabilitatea regionalizării. La mijloc, doar interese oculte. Democraţia balcanică virusată a generat slujbaşi de stat foarte slabi, laşi, corupţi, fără viziune, determinare şi demnitate. Dacă Justiţia nu se sesizează să-i ia la bani mărunţi, ar trebui să procedăm precum bulgarii, care i-au ţintit cu ouă şi roşii pe deputaţii lor. Bulgarii au avut cu ce arunca. Astuţioşii noştri pot sta liniştiţi. Românii sînt prea săraci, ouăle şi roşiile prea scumpe, ca să le strice pe figurile lor.
Ca şi cum toate veştile rele n-ar fi suficiente, încă una caldă: în problema gazelor, U.E. ne aruncă înapoi în braţele ruşilor. Eşecul proiectului Nabucco înseamnă gaze mai scumpe, dictate de Gazprom, pierderea investiţiilor aferente proiectului şi slăbirea securităţii energetice naţionale. Un eşec eminamente politic! Ce dovedeşte? Că Rusia îşi menţine influenţa în zona caspică, uniunea nu prea are multe de spus, iar România e insignifiantă în ecuaţie. Ţarul Putin nu se joacă atunci cînd e vorba de siguranţa poporului său. În părţile esenţiale, ruşii încep să renunţe la internet în favoarea maşinilor de scris. Kremlinul a decis să folosească în unele activităţi birocratice maşinile de scris de provenienţă germană, pentru a evita scurgerile de informaţii, pericol tot mai prezent în era virtuală. Potrivit publicaţiei britanice The Telegraph, care citează o sursă din Serviciul de Pază Federal al Rusiei, se pare că maşinile de scris au fost reintroduse după publicarea mai multor documente de către WikiLeaks, dar şi după relatările lui Edward Snowden, omul care a dezvăluit reţeaua de spionaj a S.U.A. De Maria Diana Popescu – Agero

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu