:: Marijuana - drog sau relaxare?

Titlu: Marijuana - drog sau relaxare?
Autor:: www.droguri101.ro
Articol: Canabisul a început să fie folosit ca şi medicament incă de acum 5.000 de ani în China şi este de crezut că marijuana ar fi originară de acolo, undeva prin munţii Himalaya.
-dupa Revolutia americana in Kentucky se crestea "cultura de milioane" din care se facea totul de la imbracaminte la franghii si panze de vase;
-In agenda sa din anul 1765, George Washington sustinea ca ar fi cultivat canabis pentru fibra cat si scopuri medicinale;
Ce părere aveţi? Este marijuana/cânepa un drog sau pur şi simplu relaxare?
Ca o completare al articolului, am afisat acest video in care se explica pe scurt,cum functioneaza marijuana(asteptati cateva secunde pana se incarca,si apar butoanele de play pe fundalul negru):

2 comentarii:

  1. Defapt marijuana "dulls the brain", si de aceea e INDICAT in cazul epilepsiei ai a altor "boli" cum ar fi alzheimer and so on. Adica incetineste putin timpul de reactie, te ajuta la gandire, iti stimuleaza sinapse in zona hippocampusului, zona responsabila cu creativitatea si gandirea practic. THC e liposolubil, e depozitat in grasime, dar nu vad care e problema acestui cannabinoid care practic te ajuta, nu te poti intoxica cu el. Pune si un filmulet PRO cannabis nu c*caturi anti. Canepa aka marijuana aka IARBA poate fi folosita si pentru a trata gripa porcina si are milioane de utilizari de aceea e ilegala. Daca consideri marijuana drog atunci si coca-cola e un drog mult mai periculos ca aceasta. Facts baby.

    RăspundețiȘtergere
  2. bv andrei sa mor de nu ai dreptate

    RăspundețiȘtergere