Pustii din america nu mai trag lipici pe nas

Aurolac

Un studiu guvernamental, prezentat recent, indica faptul ca tot mai putini adolescenti din america inhaleaza prenadez, lichid de bricheta, crema de ghete sau vopsea, pentru a fi high. Desi raportul arata o ameliorare semnificativa a statisticilor, autoritatile spun ca vor continua lupta impotriva starilor euforice pe baza de lac pana cand si ultimul milion de copii se va lasa de inhalat.

Inhalarea de lacuri si vopsele este o problema reala in S.U.A. unde in 2007 o fata a decedat dupa ce a inhalat lichid de racire din aparatul de aer conditionat.

Psihologii sunt totusi fericiti ca aurolacul este doar a treia alegere a adolescentilor cand vine vorba de droguri. Favoritele acestora raman in continuare marijuana si pastilele de cap.


Am fost foarte amuzat de articolul accesta>Tosusi, cum zic si psihologii ar trebui sa fim fericiti ca adolescentii aleg pastilele si maria ca droguri recreative...dc sa fim fericiti ca pustii din ziua de azi nu se drogheza...care ar mai fi farmecul...despre ce am mai vorbii...si totusi, care e diferenta intre a treage pe mas si a lua pastile sau altceva?:))Oriqm te dorghezi....aaa....poate nu iesi in evidenta...poate celorlalti nu le place sa traga pe nas:))...cine stie...si totusi frate...asa criza e incat s-a ajuns sa traga pe nas prenadez?...cine stie....oricum in orice caz crema de ghete e la dispozitia oricui...toti avem crema de ghete si brichete...dc sa nu le treagem pe nas?:))...aaa...da apoi vad alte anunturi gen>>>"Criza din romania se adanceste....Romania importa crema de ghete si brichete pentru ca populatia a luat-o razna."Cred ca daca s-ar intampla asta, ar fi astia in stare sa scumpeasca si credma de ghete..nu mapi poate omu sa fumeze linistit, ca cine stie, il ia politia ca nu cumva sa traga bricheta pe nas...scuze,gazu:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu