Povestea capacului

De la varsta de 17 ani locuiesc in chirie.Ceea ce inseamna 8 ani de zile.In acesti 8 ani,am intalnit fel si fel de oameni,(de fapt mai mult,sau mai putin "oameni") si am avut numerosi colegi de apartament.Va spun o patanie care a avut loc de vreo 3 ani,si cred ca multi care stau in chirie si impart acelasi apartament cu cineva au patit-o.
Eu folosesc antiperspirant in fiecare zi,dimineata cand plec la serviciu dau doua "jeturi" din Nivea for Men pe sub brate,si nu mai am treaba toata ziua.Cateodata mai schimb marca pentru ca ma plictisesc de parfumul lui.

Acum trei ani foloseam Rexona for Men.Locuiam in chirie,mai bine zis in gazda,cu o familie,erau sot,sotie,si baiatul de 21 ani.Totul era bine si frumos,ne intelegeam de minune,parca eram si eu membru al familiei.Dar dupa o vreme am observat ceva:inainte sa ma mut in aceea chirie,antiperspirantul ma tinea mai mult de 3 saptamani.Insa,de cand locuiam acolo,nu treceau 2 saptamani si recipientul era gol.Am rabdat asa vreo 3 luni,dupa care m-am decis sa iau masuri.Mai intai aveam nevoie sa aflu daca intr-adevar era asa cum banuiam.Am facut un semn abia vizibil pe capac,si dupa ce am folosit antiperspirantul,am pus capacul astfel incat semnul respectiv sa fie intr-o anumita pozitie,pe care am memorat-o foarte bine.Daca umbla cineva la antiperspirant,nu avea cum sa puna capacul exact in aceeasi pozitie,daca nu stie de existenta semnului.
Dimineata,inainte sa plec la lucru,m-am dat cu antiperspirant,si am pus capacul in pozitia "strategica".Se termina ziua de lucru,plec acasa flamand,mananc ceva,dupa care nerabdator deschid dulapul si verific capacul.Si fara a fi surprins vad capacul pus intr-o alta pozitie decat in care l-am lasat.M-am convins.Cineva imi foloseste antiperspirantul.
Acum aveam nevoie de o metoda de a-i convinge sa nu mai umble prin lucrurile mele personale.Si m-am gandit ca am sa fac acest lucru intr-un mod spectaculos:D.

Aveam la locul de munca un spray pentru muste(mirosea ingrozitor:D).Era aproape plin,deci avea presiune mare in tub.Am asteptat ca antiperspirantul din dulap sa se termine,am luat recipientul gol,si l-am dus la servici.Cu siguranta ati observat,fiecare spray are pe langa capacul "normal" inca un capac,pe care il apesi,si prin care pulverizeaza continutul.Am demontat ambele capace,si de pe tubul gol de antiperspirant,si de pe tubul plin,de spray de muste.Si au ramas la iesirea tuburilor doar doua tevi(la fiecare tub cate unul) minuscule,prin care iasa continutul.Ghiciti ce am facut?Am potrivit cele doua tevi cap la cap,si am apasat tuburile intre ele.In sprayul de muste fiind o presiune mai mare decat in recipientul gol de antiperspirant,tubul gol aproape ca s-a umplut cu otrava pentru muste :D .

Am ajuns frumos acasa,si am pus momeala.Parea a fi un antiperspirant nou-nout,care abia asteapta sa fie folosit.Bineinteles am pozitionat capacul,sa vad daca cineva a folosit din el.
Ziua urmatoare,cand ajung acasa,si ma uit la tub,acelasi lucru:cineva a folosit din spray:).Doar zambeam.Stiam ca a fost pentru ultima oara.Si bine stiam.De atunci,capacul acela cu semne era intotdeauna la locul lui.(Recomand actiunea celor care sunt intr-o situatie similara,e foarte eficienta :) )

In cateva (zeci de) minute voi veni si cu articolul promis....;)

15 comentarii:

  1. no da ceau aka 100ro,interesanta experience avut tu:)no da foarte inteligente a ta idee,ne bucuram ca ai descoprit inamicul antiperspirantului NIVEA FOR MEN...acum in fiecare dimineata cand o sa'mi folosesc a mea NIVEA ROZ DOUBLE EFFECT o sa'mi apari in gand...si subrat ;)) romantic:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) vezi doar sa nu fie a colegei de camera...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta in cazul in care soarta te-a pus sa stai in chirie:P

    RăspundețiȘtergere
  4. no dar eu nu stau in chirie ca am facultatea la 30 m distanta de casuta mea...dar atunci cand voi sta(peste vreo 3 ani zic eu,SPER) ma voi gandi intens la tine..si imi voi aminti cu gingasie sfatul tau pitoresc,dragul meu prieten 100RO:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))tu vezi in ce fel de lume traim,cu ce fel de oameni?e normal cand dai de cineva mai altfel sa te indoiesti...;)

    RăspundețiȘtergere
  6. ...pfff....experienta ca experienta....da ala care iti folosea deodorantul....cand a simtit cum miroase:))...nu vreau sa ma gandesc...
    daca as fi fost in pielea lui, cred ca nu mai dadeam ochii cu tine vreo 3 luni de rusine:))....da EU NU O SA FAC ASA CEVA NICODATA:D...ASTA E DIFERENTA...HOPPP, REPEDE NARCISISTA DIN MINE...NU SE PAOTE SA NU APARA:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. @monica :) nu cred ca pot fi condamnat ca fiind nesimtit,de indata ce ei imi foloseau luni de zile antiperspirantul,fara sa ma fi intrebat macar, pe cuvantul meu ii dadeam cu cea mai mare placere,nu se punea problema...dar mi s-a parut asa mai amuzanta faza,si pe deasupra imi era jena(de fapt mie imi era rusine) sa ii spun in fata:omule nu mai umbla cu antiperspirantul meu,sau daca vrei sa umblii macar spune-mi,luna asta nu am bani sa imi cumpar,lasa-ma sa il folosesc si eu.... nu ? ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @adniana la ce te-ai referit "mai altfel" ?

    RăspundețiȘtergere
  9. pfff....nu era vb ca eu nu as fi de acord cu tine....nu ai fost nesimtit sub nicio forma, si da si mie mi-ar fi fost rusine sa ii zic si cu siguranta asa as fi actionat si eu....dar ma gagdeam la cat de dobitoc poate fi el....si la reactia lui cand a afalat ca tu de fapt stii si ti-ai dat seama...

    RăspundețiȘtergere
  10. STIU STIU,nici nu am vrut sa spun asa :),am facut doar o completare al articolului ,stiu ca tineti cu mine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. :)era usor de citit printre randuri.... mai altfel decat pleaba dominata de superficialitate,mai cu intentii bune,mai de treaba...:)

    RăspundețiȘtergere
  12. :"> mersi mult, si voi sunteti de treaba toti care participa la proiect,si se vede ca sunteti persoane de nota 10,nu m-as fi gandit ca va fi asa o atmosfera placuta pe blog

    RăspundețiȘtergere
  13. dar vai,ce "dulche":)oare va ramane totul la fel atunci cand enigma isi va arata interiorul ?atunci cand pamantul se va "impatratziy"?atunci cand ploaia imi va bate la geam si imi va spune..."buna aka Adniana,am venit sa'ti aduc pizza fara ciuperci,asa cum iti place"...oare va veni sfarsitul lumii in cateva minute?si daca da,maxim cate minute?:D :)

    RăspundețiȘtergere