a innebunit lupu

ma tot minunez de cat de nebuna e lumea si sarita de pe fix..
citesc azi prin ceva revista de tineret..mda de copii mai bine zis ca era popcorn sau coolgirl cred ..deci in revista cu pricina era o pagina dedicata fetelor singure in care le invatat cum sa arate ca au prieten chiar daca nu au...what?? credeam ca nu vad bine ...citind printre randuri era ceva de genu fii indiferenta cu baietii, sau ia de pe net o poza cu un tip starin colegelor si poart-o in portofel sau in caiet sa vada fetele cum arata prietenul tau, trimite-ti flori si felicitari singura, pleaca de la scoala mai devreme pe motiv ca esti asteptata de iubit ...wtf? o innebunit pe bune lumea..ce naiba le invata pe fete in ziua de azi? sa fie singure? sa fie mincinoase? adica nu mai bine zici pe bune ca esti singura decat sa ai un prieten imaginar? unele mai o iau si in serios si isi fac unu imaginar pe bune si resping toti potentiali iubitii ca e gelos imaginaru...si minciuna oricum are picioare scurte nu? cand afla colegele rad alea 3 luni de ea si fac misto la banchet si la intalnirile viitoare..
blogger-emoticon.blogspot.com spooky world

2 comentarii:

  1. Au si ei nevoie de articole in revista :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ar trebui sa te mai mire astfel de lucruri. Si poate acum intelegi fetele din jurul tau un picut mai bine! Sunt dominate. Dominate de o educatie mincinoasa, de o educatie fara fundament, de o educatie fara a putea naste si forma personalitatea. Avand o sora mai mica decat mine am deschis si eu odata o astfel de revista si la sectiunea lor cu probleme un psiholog le dadea sfaturi????? Wow! Ce sfaturi?! De asta toata lumea are o anumita reactie cand vine vorba despre psihologi, de asta inainte sa stie ce e un psiholog il gasesc in astfel de ziare si apoi ne baga pe toti in aceiasi oala. Decat sa spui numai prostii intr-o astfel de revista, mai bine dute si plimba-te...
    Si da, a mia oara sustin baietii in problemele lor sentimentale, pentru ca sunt mai sinceri decat noi pe o mie de parti!!! si cu asta am spus totul!

    RăspundețiȘtergere