Doar vesti bune

http://hunzatimes.files.wordpress.com/2009/02/hunzatimes-google-011.jpg?w=500&h=333

Evenimetele din ultimele zile pot sa spun ca au fost mai mult decat promitatoare.In primul rand m-a surprins cat de repede a crescut numarul de autori,un lucru care mi-a depasit si cele mai optimiste asteptari-in doar 6 zile 66 de persoane,si numarul este in crestere rapida--asta inseamna ca facem un lucru frumos si bun,pentru ca se vede, ca oamenilor le place initiativa.
Inca la doua zile de cand am facut blogul,am si aparut in indexul Google,iar incepand de azi Google a inceput sa ne trimita si vizitatori.E adevarat numarul acestora este deocamdata irelevant,insa daca ne gandim ca Google ne gaseste la 5 zile si jumatate de cand am creat blogul,este un lucru promitator .

De acum incolo incepe distractia,tot ceea ce trebuie sa evitam este ca Google sa se supere pe noi--trebuie sa fim corecti,fara "smecherii" de tip black-hat-SEO,sau orice fel de actiune ce il supara pe G.Pentru un website sau blog,cel mai important lucru este sa fie privit bine de catre motoarele de cautare.Acest obiectiv nu este tocmai greu de obtinut,iar eu va voi descrie cateva ponturi simple,care pe viitor ne vor ajuta sa fim clasati mai bine in fata robotilor care se tarasc printre cuvintele articolelor noastre.

Iata 2 dintre ele,care sunt foarte importante:
  • Titlurile postarilor-Cand ii dai o denumire postarii tale,sa fii atent , cuvintele cheie sa se afle in titlu-unul dintre cele mai importante obiecte in fata lui Google este titlul articolului.Alege titlul inteligent!
  • Scrie cu bold anumite cuvinte cheie,mai ales din prima propozitie al articolului.Google vede acele cuvinte scrise cu bold,si stie ca ele sunt mai importante pentru ca sunt mai evidentiate.

Din cauza lipsei timpului momentan nu mai scriu despre aceasta tema,insa voi readuce subiectul in zilele ce urmeaza.Bafta tuturor,spor la scris,si toate cele bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu