Cazari


Muncim sa cazam niste politicieni care nici nu trec la munca

autor: FrontPress 16.01.2013
politicianCurios lucru. Reducerea diurnei de cazare pentru vitejii nostri din Parlamentul Romaniei de la colosala suma de 7500 RON la 4000 de RON a cam incins spiritele. Nu prea le place. Ei vor menajera. Au nevoie de cineva sa le faca patul ca de, treaba asta cu servitul tara te cam oboseste. Cine cu cine te minte?
Ce chirie iti gasesti cu 4000 de lei? Lux. Dar nu e suficient. Nu e suficient pentru ca ei vor sa bage si la buzunar ceva. Muncim sa le platim un trai de lux. In timp ce mare parte a romanilor se zbat in mizerie ca niste poeti de neinteles, grofii vor conditii de lux. Au masina, au consilieri au diurne, au masa cu 5 lei. Mai vor pielea de pe noi. Oricum de ceva timp, cam tot pielea am primit-o inapoi. Este foarte probabil ca tu, votantule sa le platesti si ceva prostituate de lux. De ce nu?
Si pentru diurnele regesti, cum suntem rasplatiti? Cu fapte de coruptie, cu ineficienta, cu proasta gestionare, cu legi de doi bani, si, lucrul care ma scoate din sarite cel mai mult, nici macar nu au bunul simt sa treaca pe la lucru. Mare parte a parlamentarilor au prezenta de sub 50%. Nu mi se pare normal sa-i platesc chiria atat timp cat el nu da pe la lucru. Nu muncesti, nu mananci. E o regula pentru noi, fraierii. Pentru ei, privilegiatii, nu se aplica. Ei nu merg pe strada. Ei plutesc. Sunt oameni ocupati, cum ne permitem noi, astia de nu stim nimic sa ne luam de spinarea lor?
Si lucrurile astea vor continua. Atat timp cat exista prosti care pun stampila pe ei. Pun stampila pe ei sa doarma 4 ani in matase. Pe banii mei. Fraierul care a pus stampila pe langa casuta. Nu vreau sa ma fac vinovat de trimiterea in Parlament a unor oameni care sunt pe langa. De fapt, nu sunt pe langa. Sunt pusi pe treaba. Sunt pusi pe sume care nu se vorbesc. Se scriu pe hartie. Tu, care ai pus stampila. Casca gura daca nu ai cascat ochii si mergi la bancomat sa-ti scoti cei 800 de lei. Luna de luna. Asculta la televizor si vezi cine-i de vina. Daca ai casca ochii ti-ai da seama probabil ca cei de la televizor cu cei din matase sunt de fapt o mare familie. O mare familie care imparte ce ti se cuvine tie. Unii sunt cu vrajeala, unii cu executarea. In bancomatul jurnalistilor vin bani, de la patroni din politica. Si astepti o informatie corecta? Astepti impartialitate? Astepti libertatea presei? Asteapta. Esti optimist. De Ion Negoias – BrasovPress

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu