Nu sinuciderea o dispretuiesc, ci esecul ei



Un blog fără jumătăţi de măsură

Mițo, mă omor! Nu te omorî, Adriane, c-amețesc!

Posted on 21 iunie 2012
73

Știam ca Adrian Năstase e hoț. Dar credeam ca e hoț cu ștaif.

Curvele amenința cu sinuciderea. Țoapele amenința cu sinuciderea. Mahalagiii îndrăgostiți amenința cu sinuciderea.
Dar nu “greii”. Prim miniștrii, când sunt prinși cu ocaua mica, nu se fac ca se sinucid, ca sa fie salvați: sau se sinucid pe bune, sau merg bărbătește la închisoare.
Adrian Năstase a fost premierul României si a candidat la funcția de Președinte. De asemenea, Adrian Năstase a pozat mereu ca om de cultura, cu ironii fine si gusturi scumpe, nobiliare (ca vânătoarea). Un asemenea om n-ar trebui in veci sa facă mahala in fata poporului, cu scopul să provoace milă si palpitații gospodinelor, ca telenovelele indiene.
E greu sa fii arestat? Sigur ca da! Dar sunt zeci de mii de pușcăriași in România, care si-au înfruntat soarta mai demn ca Adrian Năstase. Nu l-am auzit pe Năstase sa le plângă de mila si sa sară in sus, ca toți aceștia ar fi “nedreptățiți” de justiție. Abia acum a descoperit nedreptatea justiției, când a fost condamnat la 2 ani de închisoare, după ce a furat 3 miliarde de euro din banii românilor (o pedeapsa după părerea mea, mult prea mica!).
L-ați văzut pe Nuțu Cămătaru, acum câteva zile, cum s-a predat când a fost dat in urmărire internaționala? Va mai amintiți cum s-a răstit la autorități: ce vreți de la mine, nene? Ziceți ca mai am încă o luna de făcut? Pai eu am făcut 3 luni in plus fata de pedeapsa! Mi-am plătit datoria! (si se pare ca a avut dreptate; justiția l-a eliberat imediat după ce s-a predat).
Ei bine, infractorul, banditul, peștele Nuțu Cămătaru s-a dovedit de zece ori mai bărbat decât “finuțul” premier Adrian Năstase.
Nu sinuciderea o disprețuiesc. Ci eșecul ei.

Întotdeauna i-am disprețuit pe socialiști pentru slăbiciunea lor, pentru slugărnicia fata de masele de cerșetori, pentru frica si lipsa lor de viziune economică. Niște sub-oameni!
Am crezut însa ca Adrian Năstase este croit dintr-un alt material. Dar m-am înșelat. Eșec scrie pe fruntea lui!
Numai o zdreanță poate sa facă tot teatrul ala cu revolverul Smith & Wesson, calibrul 38, după care sa plece in ambulanta, zgâriat puțin la gat si bandajat cu…un fular Burberry! Un fular care costa mai mult decât salariul mediu pe economie, si care e cea mai buna dovada a hoției lui Adrian Năstase.
De ce nu se face un sondaj despre arestarea lui Adrian Năstase?

Ii vedeți la televizor pe toți politrucii cum îl plâng, șocați, pe Tatăl Hoților? Ii vedeți cum urla ca ar fi o tragedie naționala? Asta arata din nou cat de rupți de realitate sunt. Pentru ca, in strada, arestarea lui Năstase a fost primita cu aplauze! La fel si de presa străina – absolut toate articolele pe acest subiect amintesc de corupția din timpul lui Năstase si se termina la fel:
According to a 2011 Transparency International report, România is one of the most corrupt countries in the European Union, which it joined in 2007. (ABC News)

Se fac zilnic sondaje despre orice: despre înghețata Nestle, despre prezervativele Durex, despre PDL si USL. De ce nu face nimeni acum un sondaj care sa arate părerea reala a românilor despre arestarea lui Adrian Năstase? De ce nu-l face chiar PSD-ul?
Pentru ca nu le convine sa știe adevărul!
http://capitalismpepaine.wordprtess.com/ 

2 comentarii:

  1. SCENARIU LA SCENĂ DESCHISĂ...CINE POATE SĂ O FACĂ? NUMAI GREII ROMÂNIEI..VOR URMA ÎN CURÂND ALŢII... FIŢI CU OCHII PE EI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Macabra piesa. Dar macar nu ne plictisim ! O zi racoroasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere