:: Viata, este trecatoare !

Titlu: Viata, este trecatoare !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Continui cu luptele pe care le-a dat Armata Romana mindria noastra a tuturor, dar scriu acest articol ca sa ma mai inveselesc.
Vedeti ce viteji am fost, ce mai soldati puternici am avut! Dar acum sintem condusi prost si asta ne trage pe toti in jos.
Dar ce sa va spun ca sint suparata ca am vrut sa scriu si eu un articol intr-un formular gasit pe internet.Eram pornita rau si tocmai imi structuram in minte frazele cind, ma uit sus imi vad numele, alaturi de virsta.
In momentul acela am vazut negru, inaintea ochilor si mi-au fugit toate ideide, incit nici acum nu stiu despre ce era vorba.
Mare pacat ca s-a pierdut un articol exceptional, om mare capodopera.
Dar voiam sa spun ca fiecare sac isi are petecul.
Prin anii 1978-79, cind lucram la un laborator dintr-o instalatie, am auzit ca un tinar barbat, oper.chim.in sectie plecat la munca in Iemen(stiti cum se pleca atunci), s-a sinucis acolo, s-a spinzurat.Venise acasa de curind cu bani, aur si lucruri, in timp ce nevasta primea si leafa lui aici in tara.
Cind am aflat motivul sinuciderii, tare mult ne-am mai mirat.Unul dintre vecinii de bloc, facuse un pustiu de bine si ii scrisese lui acolo in Iemen, ca nevasta are un amant si ca a luat tot din casa si s-a mutat la amant. Se zicea ca era urita "foamete" si cu un ochi de sticla. Dupa ce ne-am revenit din uimire, am inceput sa facem haz de necaz. " Uite mai ce prost a fost, mai bine nu-i mai trimetea bani si cind venea, o prindea si ii lua ochiul de sticla, il pisa in picioare si nu-i mai cumpara altul".Probabil ca venea inapoi cind se apropia sa vina el.
Ce s-o fi gindit saracul, eu ma chinui pe aici, ca sa aduc si eu un ban in casa si asta a papat toata munca mea cu amantul.De aceea va spun sa nu aveti incredere ca le vedeti urite si proaste, dar vedeti la cele duce capul?
Pe vremea aceea nu aveam (generatia noastra) timp de amanti, lucram la schimb(chiar daca nu era munca fizica era toxic), duceam copii la cresa si toate incercarile care s-au facut de unele mai nabadaioase, s-au soldat cu un fiasco total, caci amantul, acel vecin, coleg sau cunoscut se dovedea mai betiv, mai prost si mai rau ca cel de acasa. Asa ca daca mergeau mai departe, schimbau tusea cu junchiul, lasau pe dracul si luau pe taica-su.Am vrut sa va mai inveselesc putin, ca sa ne apucam mai cu rivna de ocuparea Budapestei de catre Armata Romana in 3 aug.1919.
Vreau sa vedeti ce viata cenusie si anosta duceam, dar de aceea aveau succes si cele cu un ochi de sticla si orice alt betesug, poate chiar si cele mai in virsta ca se vorbea ca, cele de 4o de ani au succes mare(era criza mare), stiti dvs. din cauza decretului.
Fiti veseli viata trece ca miine si cu ce ati ramas?
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu