Terorism cu acid

Nu sunt vreo feminista, singurul lucru de care ma fac vinovata e prejudecata referitoare la lumea araba, mai exact opresiunea, sclavagismul, salbaticiunea si ingradirea nesimtita a drepturilor umane ale femeilor arabe.Ceea ce veti vedea mai jos sunt niste imagini revoltatoare ce vorbesc practic de la sine, imagini socante cu cateva femei pakistaneze ce au fost mutilate cu acid de catre niste fiinte pe care as vrea sa le pot numi "barbati" dar nu merita.

Zainab Bibi, 17ani, isi ajusteaza valul in timp ce pozeaza in Islamabad, Pakistan, miercuri, 24.Dec.2008. Zainab a fost arsa pe fata cu acid aruncat de un baiat pe care a refuzat sa-l ia de barbat acum 5 ani.A trecut prin cateva interventii chirurgicale in incercarea de a-si reveni in urma arsurilor.


Shehnaz Usman, 36ani, pozeaza pentru un forograf in Lahore, Pakistan, duminica, 26.Oct 2008. Shehnaz a fost arsa cu acid de catre o ruda in urma unei dispute familiale acum 5 ani. Shehnaz a trecut prin 10 interventii chirurgicale plastice in incercarea de a-si reveni in urma arsurilor.


Shameem Akhter, 18ani, pozeaza acasa la ea in Jhang, Pakistan, miercuri, 10.Julie 2008. Shameem a fost violata de catre 3 baieti dupa care au aruncat acid pe ea acum 3 ani.Shameem a trecut prin 10 interventii chirurgicale plastice in incercarea de a-si reveni in urma arsurilor.

Saira Liaqat, 26ani, pozeaza acasa in Lahore, Pakistan, tinand potretul sau de dinainte de-a fi arsa cu acid, miercuri, 9.Juie 2008. Cand avea 15ani, Saira a fost maritata cu o ruda apropiata care mai tarziu a atacat-o cu acid dupa ce a insistat ca ea sa locuiasca cu el, desi familiile au cazut de acord ca el sa astepte pana ce ea isi va termina studiile. Saira a trecut prin 9 interventii chirurgicale plastice in incercarea de a-si reveni in urma arsurilor.

Najaf Sultana, 16ani, pozeaza la ea acasa in Lahore, Pakistan, miercuri 9 July 2008. Cand avea 5 ani a fost arsa de tatal ei in timp ce dormea, din cate se pare pentru ca nu mai vroia inca o fata in familie. Ca urmare a arsurilor, Najaf a ramas oarba, si a fost abandonata de ambii parinti.Locuieste in prezent cu rudele. A suferit 15 operatii.

Naila Farhat, 19ani, Islamabad, Pakistan, miercuri, 24.Dec 2008. Naila a fost arsa pe fata cu acid aruncat de un pretendent la casatorie pe care l-a refuzat acum 5 ani. A trecut prin cateva operatii ca sa-si revina.


Munira Asef, 23ani, Lahore, Pakistan, duminica, 26.Oct 2008.Munira a fost arsa pe fata cu acid aruncat de un pretendent la casatorie pe care l-a refuzat acum 5 ani. A trecut prin 7 interventii chirugicale.

Memuna Khan, 21ani, Karachi, Pakistan, vineri, 19.Dec.2008. Menuna a fost arsa cu acid de un grup de baieti care vroiau sa incheie o disputa intre familiile lor si cea a Memunai. A suferit 21 de interventii chirurgicale.

Kanwal Kayum, 26ani, isi aranjeaza valul in timp ce pozeaza in Lahore, Pakistan, duminica, 26.Oct. 2008. Kanwal a fost arsa cu acid acum un an de catre un baiat pe care a refuzat sa-l ia de sot. Nu si-a facut nicio operatie estetica de atunci.

Irum Saeed, 30ani, pozeaza in biroul sau de la Universitatea Urdu din Islamabad, Pakistan, joi, 24.Iulie 2008. Irum a fost arsa cu acid pe fata, spate si umeri acum 12 ani de catre un baiat pe care a refuzat sa-l ia de sot.Incidentul a avut loc in plina strada ziua. A trecut prin 25 de interventii chirurgicale.

Bushra Shari, 39ani, Lahore, Pakistan, vineri, 11.iulie 2008. Bushra a fost arsa cu acid acum 5 ani de catre sotul ei din cauza ca a incercat sa divorteze de el. A suferit 25 de operatii.

Shahnaz Bibi, 35ani, Lahore, Pakistan, duminica, 26.Oct 2008. Acum 10 ani Shahnaz a fost arsa cu acid din cauza unei dispute familiale. Nu a apelat la chirurgia plastica.

Nu ca am putea noi vreodata sa influentam cu ceva cursul evenimentelor, dar sunteti invitati sa va spuneti mai jos parerea in legatura cu aceste cazuri, si de ce nu, in general cu ceea ce se intampla in tarile lui Allah in numele acestuia.

4 comentarii:

  1. Pfffff........si eu ma plang ca am 60 de kg...asta da lectie!!!!
    :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Dooamne...Cei care au putut face asa ceva, pot fi numiti oameni?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta este lumea lui Allah, asta e iubirea de care sunt capabili credinciosii lui.

    Razbunarea asta cu acid am descoperit-o de curand, stiam de LAPIDARE (omor cu pietre).

    Primitivism in sec.21, asta propovaduieste islamul, vedea-l-as extirpat!

    RăspundețiȘtergere