STOP...reactie, atitudine si comportament

Inainte de a incepe articolul, vreau sa-mi cer scuze, daca unele cuvinte sunt mai deocheate...le voi folosi doar pentru a arata clar un anumit sens al unei fraze. Multumesc!

Urasc oamenii care se razbuna, care isi cladesc fericirea facand rau celor din jur. Urasc oamenii razbunatori; nu ii voi intelege niciodata, ii urasc pentru ca sunt lasi, rai si nesimtiti!

Urasc prostii cu toata fiinta mea, deoarece se cred cineva dar ei nu pot forma o fraza coerenta pana la capat, nu stiu sa vorbeasca decat murdar, iar cand se afla in preajma unei femei, tot ceea ce spun e cu substrat sexual si scarbos!

Urasc taranii murdari, libidinosi si cu burta. Urasc betivii carora li se intuneca mintea si vor sa puna mana pe orice femeie ce le apare in cale, vorbind urat si duhnind a bautura de la 3 metri distanta!

Urasc barbatii care nu stiu ce vor de la viata, care stau cu 3 fete in acelasi timp si le mint cu nonsalanta. Care incerca sa impresioneze prin masina pe care o conduc, si prin tricourile de plastic pe care le poarta, si se simt mandri de prostia lor.

Urasc barbatii care au amante, si se culca cu ele, si le mint si apoi ca niste nesimtiti se intorc la sotiile lor ca si cum ar fi cei mai fideli din lume!

Urasc amanata care se pune singura pe piedestal, judecand-o pe sotia omului pentru care si-ar da viata, dar pentru ele e important doar daca acel cineva are bani si daca are cine sa le ...... Urasc amantele pentru ca nu au rusine, pentru ca nu au suflet, pentru ca nu au bun simt. In opinia mea amanta nu e decat slava nevoilor sexuale ale brabatilor. Iar barbatul care are o amanta e un barbat care nu stie sa comunice, care e un mincinos, e un jeg de om care nu merita nici macar ca sotia sa ii deschida la interfon!

Urasc femeile care stau si isi bat joc de mintea unui barbat si il inebunesc pe toate planurile, dar ele nefiind capabile de absolut nimic, decat sa desfaca picioarele cand li se cere. Si tot aceste josnice femei isi spun parerea despre o relatie, despre femeie in general, depsre casatorie si mai ales despre cele care stau inselate, si despre cat de prosti sunt barbatii ca se casatoresc cu o femeie care are alte standarde, si cat de destepte si nemaipomenite sunt ele care nu ar sta inselate si nici nu ar insela, si ca pana nu isi gasesc printul nici nu se complica.

Urasc femeile care nu stiu sa protesteze cand ei le lovesc, le jignesc sub forma de gluma. Cand sta tolanit in pat cu berea langa el, uitandu-se la meci si mancand seminte si scuipandu-le pe jos, iar ea dupa cateva ore facand curat.

Urasc femeile care nu stiu ce e cu ele, care nu se respecta, care nu sunt demne, care stau intr-o relatie doar ca sa aiba cu cine se culca, ca alt scop in viata nu exista pentru ele.

Urasc curvele deoarece sunt constiente ca-si distrug viata, si nu le pasa ca ceea ce fac fara nici macar un sentiment e drgradant din toate punctele de vedere.

Urasc fetele de varsta mea care daca sunt la facultate sunt un cineva, dar ele in viata lor nu au citi o carte pana la capat, nu stiu decat sa se uite la telenovele si sa se gandesca dupa fiecare experienta sexuala daca nu cumva au ramas gravide, fiind foarte sigure ca daca se intampla asta, el, barbatul fatal, va disparea fara urma din viata lor!

Urasc mamele care isi abandoneaza copii, carora nu le pasa de familiile lor, care se vede pe fata lor ca nu sunt facute pentru a fi casatorite si a fi mame.

Urasc femeile proaste care se imbraca jalnic, scotandu-si sanii la vedere si fiind machiate ingrozitor, crezand ca sunt sexi si atragatoare, nestiind ca a fi sexi inseamna a fi bine imbracata si cu bun gust, iar atragatoare inseamna a fi eleganta.

Urasc femeile care consuma alcool in prostie, care se gudura pe langa vreun barbat pe care nici macar nu-l cunosc, in speranta ca il vor ademeni sa se culce cu ele, deoarece duc lipsa....

Urasc femeile fara personalitate care sunt sclavele barbatilor, nu pentru ca ei ar fi niste iresponsabili ci pentru ca ele stau cu telefonul in mana sa le sune, sa le f*** si apoi sa plece, iar ele sa fie in culmea fericirii ca au atins apogeul sexualitatii.

Mi-e mila de cele care nu au un cuvant de spus intr-o relatie, care stau suportand orice pentru ca le e frica de ele, pentru ca sunt incapabile, pentru ca nu stiu cine sunt si cat valoreaza.

Din punctul meu de vedere sunteti niste carpe, motivele pe care le bagati cum ca l-ati iubi sunt autominciuni, va e frica de numele vostru, nu aveti demnitate, nu cereti respect, sunteti cretine si ridicole.

Urasc oamenii (barabti si femei) care isi spun in gura mare sentimentele si cat de minunat iubesc ei, dar de fapt ar fi in stare sa se culce cu oricine la absolut orice colt de strada.

Ii urasc pe cei care nu isi vad lungul nasului, dar critica cu o rautate inimaginabila pe absolut oricine!

Sper ca nu am suparat pe nimeni!


4 comentarii:

  1. Urasc si eu multe draga Monica...azi mai abitir decat oricand...dar asta e viata,cu bune cu rele...ne complacem chiar daca nu suntem de acord cu ea pentru ca vorba lui Eminescu"lumea-i ca dansa si ca dansa suntem noi..." so?

    RăspundețiȘtergere
  2. se pare ca ai patit cam multe doresti un psiholog?
    te crezi perfecta?
    din cauza noastra a femeilor se intimpla tot!
    in primul rind urim sa fim mintite ca sa mai adaug ceva la lista interminabila cu lucruri pe care le urasti tu!
    da noi nu mintim niciodata
    noi punem tocuri de la 5 cm la 20 de cm
    noi acoperim defectele fetei cu fond de tens si alte tampenii
    noi avem sutiene cu push up
    noi ..............nu mai scriu ca stim toate ce mai avem
    noi suntem indecente pe strada la birou si oriunde mai putem
    si ne miram ca suntem dorite sau poftite
    romania zici ca i o tara de prostituate
    in nici o alta tara (si am fost in multe ) nu am vazut atita indecenta in imbracaminte ca la noi...........o sa intru si o sa mai scriu trebuie sa plec la servici ca daca intirzii burtosul cu chelie de sef al meu iar ma pune sa i fac sex oral

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere