Provocarea


Mâine mergem la vot. Sau nu. De la caz la caz. Fiecare după cum vrea, sau cum are chef. Eu unul o să merg. Şi ştiu şi cu cine o să votez. ;) Pantera Roz e preferata mea în turul asta de scrutin. Din simplul motiv că nu mă regăsesc în promisiunile niciunui candidat. Nici nu vreau să îmi las votul neştampilat, mai bine îl anulez.
 
 Bănuiesc că nu sunt singurul nehotărât, nu sunt singurul care nu are nici un candidat preferat căruia să îi dea votul. Deci, Pantera Roz e candidatul ideal pentru mine. O să desenez un pătrăţel, o să scriu Pantera Roz în el şi o să aplic ştampila cu votat.
 
 Lansez o provocare-concurs pentru toţi susţinătorii Panterei. Mergi la vot. Votează Pantera Roz. Fă o poză buletinului de vot ştampilat pe Pantera Roz şi trimite-mi-o pe mail ( mitzasnk@gmail.com ), împreună cu link-ul blogului tău. Voi publica fiecare poză primită, precum şi un link către blogul celui care mi-o trimite. E destul de fair-play, nu?
Votaţi! Susţineţi!

3 comentarii:

  1. That is so lame! Mai bine nu mergi la vot decat sa iti pierzi vremea cu desene stupide. Sincer. Crezi ca rezolvi ceva daca desenezi pantera roz? Nimic! Vor deschide buletinul de vot, si apoi il vor arunca in sacul cu buletine anulate in timp ce se vor gandi "uite si la prostu' asta!".

    Daca alegi sa desenezi chenarul cu Pantera nu inseamna ca nu ai pe cine alege ci doar ca de fapt nu iti pasa de cine iese, ca un pic de ai fi stat si ai fi urmarit una dintre miile de emisiuni in care au fost prezenti candidatii, ai fi vazut ca discursurile s=au schimbat, viziunile la fel. Numai un ignorant poate sa zica ca dintre cei 12 nu are cu cine alege. Scuze ca iti spun asta, dar asta e adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cei 12, chiar nu am gasit pe niciunul sa imi placa atat de mult incat sa il aleg. Mai bine anulez votul decat sa il las alb. In turul doi, presimt ca se va vota impotriva cuiva...Oricum, ce fac in cabina de vot e alegerea mea,nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact, nu are rostul sa ii prostesti si pe altii sa faca precum indecisul din tine. :D

    RăspundețiȘtergere