Moment de reculegere...*plictiseala$



Mai voi jtitzi cine sunt ieu ma?Maaaaa!Poi ieu am gajic cu bani maa,care mia luat un catzelush zzzuberb,a dat 20 000 de dolari pe iel.Apoi mia luat o vila,o muashina roz si ku diamante pe dinauntru.Sunt extraordinar de fericita.Eu ma duc de doua ori pe zi la salon deorecere parul meu blond platinat este foarte greu de intretinut,deci nu’mi vine sa
cred,pe bune! Deci, vai!Diabia mai am timp sa mai respir..atatea programari…trebuie sa ma ocup de atatia de multe,de nasul meu enorm,de gatul meu de girafa,de ochii mei deci nu cred cat de lasati mi se par ,si mai am si riduri,apoi trebuie sa ma iepilez k arat ca un urangatan atunci cand creste adica urungatan sau cum se zice.:)) vai nu cred ce blonda sunt,ce haios,nu’i asa ca sunt haioasa?Da da stiu,ma adori.Off ce greu e sa fiu eu…si mai am atatea sa va spun.Dar acum am o programare la un doctoras dragut,eeee dar ce dragut e!Pfff…trebuie sa’mi puna alte balcoane ca de astea mam cam plictisit.Si apoi am programare la un alt doctor,asta e mai rablagit,dar cica e bun la operatii.Mi’a promis ca’mi va face un transplant de neuroni si sunt extrasenzational de fericita!Uaaaaaaa!O sa fiu mai desteapta ca toti!Uaaaaaa! Ce stiti ba voi?La cat de arsa la solar sunt,n’aveti voi vise sa visati asa departe maaa!Si am programere si la un profesoras ooo muriti de invidie biatches!Cica ma invata sa csriu..nu stie ca am terminat 4 clase numai cu Fb'uri:))) !Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa va mai povestesc altadata desprea patzanile miele mah!
XOXO StUpId bLoNdE LoVe yA BiAcHeS!




PS BIATCHES!^_^ mai jos este op poza cu uatzelushul meu bluond:XLuV u ,beiby!

5 comentarii:

  1. =)))...cate sunt azi...asa...pink si incuiate:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. daaaa...asta nu mai pronuntam:))))....ca oricum dak sunt pink....si incuiate...fara bani asta nu se face:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai că ești amuzantă, păcat că nu îți știm fotografia, sigur nu ești blondă.:) Hai să îți scriu cum vopseaua din țara blonzilor, de unde toți mafioții din România își cumpără baniole, m-a făcut să mă fac blondă. Cumpăr șaten închis, culoarea mea, iese negru, după vreo două spălări obțineam culoarea mea, însă mai aveam puțin și trebuia să mă vopsesc din nou. O dată, de două, trei ori până m-am enervat și m-am decolorat. Nu mă suportam neagră-n cap. Cum de am rămas blondă? Un secret: scaietelui din viața mea îi plac celelalte! Mulțumescu-ți Doamne, mi-am zis! :)

    RăspundețiȘtergere