Din nou pe blog...another blog!

Buna prieteni! O noua zii,noi ganduri,noi sentimente,noi vise.
Azi am observat un lucru cu adevarat ciudat.Stand pe culoarul colegiului in care studiez am observat ca persoanele din jur nu te lasa sa faci nicio miscare pana nu te ucid cu o privire starnita de o curiozitate arzatoare,un viciu precum drogurile,care te arde,te macina atunci cand ai nevoie de o doza de barfa.
Ei bine....In ziua de azi nu poti stranuta fara ca persoanele din jur sa nu te tinteasca cu privirea,nu iti poti tine prietenul sau prietena de mana fara sa vezi persoane care susotesc si care isi dau coate sau si mai rau nu te poti gandii uitandu-te in gol ca zic ca esti nebuna sau nebun.Probabil li se par actiuni ciudate, probabil ca nu sunt lucruri pe care omul le face in viata cotidiana,sunt lucruri complet ciudate,lucruri provenite din alta lume,care pun stapanire pe tine si te controleaza.Un lucru foarte ciudat observat la cele doua maini,cele doua picioare,toracele,abdomenul si capul,pe care il pot vinde oricand la un pret foarte mare deoarece in majoritatea cazurilor este neuzat,si anume omul,este ca atunci cand ii spui ceva ,te priveste,gesticuleaza parca un mesaj neinteles pentru ceilalti membrii ai clanului si incep sa rada precum o haita de hiene.NIMIC DEOSEBIT!
Mai oameni buni mai bagati-va mintile alea in cap sau macar in buzunar daca lipsa de inteligenta va ocupa encefalul.Spalati-va pe fata cu apa nu cu aer si observati ca tot ceea ce faceti este o prostie!
Ce faci cand vezi o persoana urcand in maxi cu o papusa si un ursulet?Ce sa faci...RAZI...Super comica faza.Iti dai seama ma,asta are 18 ani si vine cu ursul la scoala.Motivul pentru care acele jucarii erau acolo dracu stie,noroc ca au ei subiect de ras si ce comic este cand vezi ca acea papusa are un papucel intr-un picior.Deschide ochii sau priveste intr-o oglinda cum arati cand dai dovada de ridiculism...
Aveti grija in ce parte priviti ca va loveste rasul!

2 comentarii:

  1. La fel se intampla si cand incerci sa alergi,sa faci jogging cu prietena de exemplu.Intoarce lumea capul dupa tine,si spune ca esti nebun......pacat....

    RăspundețiȘtergere
  2. da:))
    de fapt nu realizeaza ca ei sunt niste "incuiati" daca le pot spune asa:))

    RăspundețiȘtergere