5 jocuri PC, gen simulatori de...!

Mie imi plac jocurile de acest gen, de exemplu simulator de zbor, de bus, de tren..etc. Iata cateva jocuri de acest gen (pentru iubitorii acestui gen de joc):

1. Simulator de zbor: mie imi place acest joc fiindca in primul rand pot sa aleg dintre multe tipuri de avioane, in al doilea rand are o grafica destul de buna, ii chiar faina. In lipsa joystick-ului am jucat acest joc cu volan :) si a mers destul de bine, m-am descurcat. Insa daca il instalezi, ocupa peste 15GB pe h.d.d.
Nota: 9


2. Simulator de tren: este un joc okey, are grafica buna/medie, dar n-are "pe stoc" prea multe trenuri.
Nota: 7


3. Simulator de metrou: daca ai jucat simulator de tren, nu observi prea mare diferenta intre cele 2 jocuri. De fapt metroul seamana mult cu tren. Este un joc interesant.
Nota: 7


4. Simulator de autobus: este un joc destul de bun fata de celalalt simulator de bus pe care l-am jucat. Poti face misiuni, la capitolul grafica sta bine, insa are o gramada de greseli de grafica, de exemplu cum ar fi: trece prin zid o parte din bus, dar veti observa si altele daca va jucati. In rest e cel mai bun joc de simulator de bus pe care l-am jucat. Si are aprox 3GB.
Nota: 8.5
5. Simulator de "examen la condus": este un joc interesant, poti invata din el, dar sa nu te astepti la o grafica foarte buna pentru ca are o grafica medie.
Nota: 7

2 comentarii:

  1. Foarte bune jocurile acestea sa vezi bus simulator 2010 super

    RăspundețiȘtergere
  2. de fapt eu m-am jucat bus simulator 2010, scuze, n-am observat ca am pus o poza despre versiunea 2008. il schimb imediat. mersi de comment simona :)

    RăspundețiȘtergere