Nick Vujicic s-a casatorit !

Nick Vujicic, bărbatul fără mâini și fără picioare s-a căsătorit!

17/02/2012
by

“Mă gândeam că nu m-aş putea însura. Cine ar vrea un soţ fără mâini şi fără picioare? Şi chiar dacă m-aş însura, cum mi-aş ţine de mână soţia? “, îşi povesteşte Nick momentul de cumpănă în interviurile pe care le acordă în întreaga lume.
Când s-a născut Nick Vujicic, în urmă cu 29 de ani, în oraşul Brisbane din Australia, în sala de naşteri s-a aşternut liniştea. Tatălui său, prezent la naştere, i s-a oprit respiraţia pentru câteva momente, iar medicul şi asistentele au încremenit. Mama lui Nick îşi auzea nou-născutul plângând, dar se întreba unde e: nu credea că arătarea fără mâini şi fără picioare este copilul ei! În primele zile de la naştere, niciun apropiat al familiei nu a îndrăznit să le spună părinţilor felicitări, nimeni nu a trimis un buchet de flori la spital.
La vârsta de 10 ani, puştiul a decis că nu-şi mai suportă viaţa şi a încercat să se sinucidă, după ce îşi făcuse o listă cu toate lucrurile pe care nu le va putea face în viaţă, din cauza handicapului, şi de care realiza că nu se va putea bucura vreodată.

2 comentarii:

  1. Doamne câte poţi auzi şi căte poţi vedea...acest om nu-i păcat că a reuşit să supraveţuiască..şi mai ales că şi-a găsit şi o soţie super! Câţi oameni normali fac ce trebuie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cat este dragoste si cat interes. Un gand ascuns imi spune ca, vrea sa se foloseasca in beneficiu personal de handicapul lui. Dar poate gresesc. Un sfarsit de saptamana frumos, Odorica

    RăspundețiȘtergere