MARINE LE PEN ARE PLANURI MARI CU IMIGRANTII

Marine Le Pen vrea sa scape Franta de 10.000 de imigranti pe an (VIDEO)

autor: FrontPress 20.02.2012
Marine Le Pen, candidata Frontului Naţional la alegerile prezidenţiale din Franţa, a revenit duminică la discursul radical împotriva imigraţiei, acuzându-l pe Nicolas Sarkozy că cedează presiunii musulmanilor pentru a câştiga voturi. În Franţa musulmanii alcătuiesc peste 10 procente din totalul populaţiei, comunitatea islamică fiind formată din circa 6-7 milioane de persoane, majoritatea originari din Africa de Nord.
În plus, Le Pen şi-a reafirmat dorinţa ca Franţa să părăsească zona euro şi să revină la francul francez. Deasemenea s-a declarat şi în favoarea implementării unor politici protecţioniste în vederea rezolvării crizei datoriilor suverane.
La conferinţa partidului din Lille, Marine Le Pen a mai criticat şi toleranţa autorităţilor când vine vorba de sacrificarea ritualică a animalelor, conform tradiţiei musulmane halal – gâtul tăiat şi lăsat sângele să se scurgă din animal. “Toate abatoarele din Paris au cedat în faţa legilor impuse de o minoritate. Avem toate motivele să fim dezgustaţi”, a declarat aceasta în faţa celor 2.000 de susţinători. Totuşi ea a evitat să vorbească şi despre uciderea asemănătoare a animalelor pentru restaurantele kosher ale comunităţii evreieşti.
Vorbind despre imigraţie,  Le Pen a spus că dacă ar ajunge la putere ar închide graniţele şi nu ar mai acorda ajutoare sociale străinilor. În prezent în Franţa ajung legal circa 180.000 de imigranţi pe an, cărora li se adaugă şi cei care intră fraudulos în ţară.
Lidera Frontului Naţional a mai legat creşterea infracţionalităţii de creşterea numărului imigranţilor, spunând că acest fenomen de masă costă Franţa 70 de miliarde de euro anual. Aceasta s-a mai angajat ca, în cazul în care va fi aleasă, să reducă constant numărul străinilor care se află ilegal în ţară, cu 10.000 de persoane pe an.
Conform sondajelor de opinie, Le Pen se află le loul al treilea, după socialistul Francois Hollande şi actualul preşedinte Nicolas Sarkozy. Primul tur al alegerilor prezidenţiale este programat pentru 22 aprilie. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu