Fii evazionist !!!

Fii mândru ca ești evazionist!

Posted on 17 februarie 2012
1

Iți iubești tara? Atunci nu mai da nici un ban statului!

Țara ta nu e a ta. Nu e nici a copiilor tai. E a unei găști de mafioți, care s-a împărțit in așa-zise partide: unii si-au luat cămașa de liberali, alții de PSD-iști, alții de PDL-isti. Înainte, mai erau si țărăniștii (care si ei au furat la greu), dar românii au reușit sa-i lichideze.
Intre toți ăștia, sa fie clar: nu e nici o diferența! Pe toți ii interesează doar banul din buzunarul tău. Nu al “poporului”, ca poporul n-are bani: al tău, al fraierului privat, care încă mai produci ceva in România.
O cititoare, Lili Crăciun, a comentat la articolul trecut ca patronii care își plătesc cuminți taxele sunt cei cu suflet alb, in timp ce patronii evazioniști ar avea suflet negru:
“Acesta este omul cu sufletul negru (sau gri, îl mai alinta unii), omul pentru care nu s-a inventat factura si chitanța, care nu datorează nimic statului pentru ca aparent nu are venituri, el e cu economia in subteran si cu averea la suprafața tu ești cu economia la suprafața si cu averea la subteran. Si am tras concluzia (amara, de altfel) ca România nu-i tara mea, e tara lui Popescu – vecinul meu evazionist.”

Eu cred ca cititoarea mea greșește:
“Ar fi bine ca România sa fie tara lui Popescu, vecinul evazionist. Dar de fapt e tara lui Ponta, Antonescu, Iliescu, Băsescu, Videanu, Udrea, Tăriceanu, Năstase. Care n-au făcut evaziune in viața lor, nici măcar un leu. Firmele de partid, va asigur, își plătesc impozitele cu sfințenie. Ca oricum nu plătesc de la ele: plătesc din banii fraierilor. După care trimit postaci pe internet (ca au cu ce) si îndeamnă oamenii sa-si achite cuminți taxele si impozitele.

Singurii beneficiari ai taxelor românilor sunt porcii din partide (cu firmele lor) si porcii bugetari. Ei sunt singurii care cer si insista pentru plata impozitelor, ca fără banii sectorului privat sunt morți de foame in trei zile. Repet: singurii! Nu exista pe lumea asta nici un patron sănătos la cap, care sa plătească impozitele cu sufletul ușor si cu cugetul împăcat. Dovada ca si companii imense, ca Google, au găsit metode sa fenteze fiscul american.

Cine vine pe internet cu povesti din astea, ca e rău sa faci evaziune, este evident fie un porc, fie s-a băgat sluga la porci.

Iar părerea mea, mi-am spus-o de nenumărate ori: faceți ca Google! refuzați plata taxelor! Statul e in război cu populația: lăsați-l fără bani! In război, nu dai bani dușmanului”.
Cele mai mari firme din lume fac evaziune. Intra in lumea buna! Fa si tu ca Google!

Google, Apple si Cisco Systems sunt in fruntea companiilor care își protejează profiturile prin companii offshore. Google a economisit anul trecut 1 miliard de dolari taxe, prin firma sa din Bermude. IRS-ul american a început o investigație, dar Google i-a ras in nas: poate vreți sa nu mai rămâneți cu nimic!
Cele 3 companii sunt in fruntea unei coaliții a patronilor si i-au propus lui Obama un lucru simplu: suntem de acord sa ne aducem banii înapoi in SUA, daca ne dați o “vacanta fiscala”. Adică daca ne scutiți de taxe! Pentru ca va aducem o cârcă de bani: peste 1.375 de miliarde de dolari (pusi bine in afara SUA). Adică aproape un trilion si jumătate de dolari! Obama deocamdată a refuzat. (vezi articolul Dacia pleacă in Maroc. Tnuva pleacă acasă.).
Dar e pentru prima oara in istorie, ca niște companii private negociază taxele de la egal la egal cu președintele Statelor Unite. Nu cu seful IRS-ului! Asta arata clar ca statul e mai slab si mai incompetent ca niciodată. Asta arata clar cine are puterea in secolul 21: nu politicienii, nu guvernul, nu “poporul”.
Ci voi, firmele private. Voi, întreprinzătorii. Voi, capitaliștii. La voi sunt banii. Voi sunteți stăpânii lumii.
Companiile de stat nu plătesc taxe de 20 de ani. Tu de ce sa fii fraier?

http://capitalismpepaine.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu