Bunastarea romanilor:)))

MRU: FMI si guvernul lucreaza pentru “bunastarea” romanilor

autor: FrontPress 22.02.2012
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu s-a întâlnit miercuri la sediul guvernului cu şeful misiunii FMI în ţara noastră, Jeffrey Franks, şi cu responsabilul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Szekely. La întrevedere au mai participat miniştrii finanţelor, transporturilor, economiei şi justiţiei. La sfârşitul discuţiilor, primul ministru a ţinut să liniştească românii afirmând că atât guvernul pe care îl conduce cât şi Fondul Monetar Internaţional au în vedere doar “bunăstarea” românilor.
“Nu am discutat despre mărirea pensiilor şi salariilor, deoarece ar fi însemnat să vorbim despre scrisoarea de intenţie. Însă atât noi, cât şi Fondul, prin tot ceea ce facem, ne gândim la bunăstarea cetăţenilor la modul cel mai sincer cu putinţă”, a declarat Răzvan Ungureanu.
Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe a mai spus că “economic, ţara este, în momentul de faţă, pe cale de a se pregăti foarte bine pentru a rezista oricărui posibil şoc economic extern. Către asta, de fapt, tindem, în aşa fel încât siguranţa noastră să poată determina apariţia unei Românii atractive pentru investiţiile străine, atractive în general în Europa, într-o Europă care, după cum vedeţi, are destule probleme de înfruntat”.
Premierul a mai precizat că s-au mai discutat chestiuni legate de absorţia fondurilor europene şi reducerea evaziunii fiscale. În plus acesta a ţinut să-i asigure personal pe reprezentanţii creditorilor internaţionali că noul guvern va respecta în totalitate angajamentele asumate de fostul cabinet Emil Boc. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu