UCRAINA reprezentata de o mulatra !

UCRAINA va fi reprezentata la Eurovision de o MULATRA. Partid nationalist acuzat de “RASISM” (VIDEO)

autor: FrontPress 23.02.2012
Interpreta de culoare Gaitana, care a obţinut dreptul să reprezinte Ucraina la concursul “Eurovision” din acest an, după ce a fost aleasă de un juriu format din specialişti şi votată de telespectatori, a anunţat că intenţionează să-l cheme în faţa instanţei pe un lider al partidului naţionalist Svoboda (Libertate) pentru declaraţii “rasiste”.
Tot scandalul a început după ce Iuri Sirotiuk a afirmat public la începutul săptămânii că din cauza faptului că interpreta este de culoare, Ucraina va fi asociată de multă lume cu Africa.
“Da, Gaitana cântă bine, dar ea nu reprezintă cultura noastră”, a declrat Sirotyuk, adăugând că “Eurovision ar trebui să fie un spectacol al talentelor naţionale”. “Este ca şi când nu am vrea să ne arătăm faţa şi Ucraina va fi asociată cu un continent diferit, cu o ţară din Africa”, a concluzionat acesta.
Pe de altă parte, cântăreaţa a declarat că îi este “ruşine” de asemenea declaraţii “rasiste” deoarece acestea ar putea distruge imaginea Ucrainei în lume. “Noi facem tot ce putem ca Ucraina să devină parte a familiei europene, parte a lumii, pentru ca nimeni să nu se teamă să vină aici şi să aibă copii aici”, a spus aceasta.
Lurdes Essami (numele real al cântăreţei) s-a născut în Kiev, în anul 1979, în timpul Uniunii Sovietice. Mama ei este o ucraineancă nativă iar tatăl congolez. Sursa: FrontPress.ro
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu