Nebunia YOGA

Nebunia YOGA: Bebelusi aruncati in aer pana vomita! (VIDEO+FOTO)

autor: FrontPress 27.02.2012
Mai multe imagini şocante în care apar bebeluşi, unii de doar două săptămâni, aruncaţi în aer şi învârtiţi de mâini sau glezne de o yoghină “terapeută” au fost publicate de cotidianul britanic Daily Mail şi au scandalizat milioane de oameni.  
Protagonista acestor imagini este rusoaica de 51 de ani Lena Fokina, bunică şi mamă a cinci copii. Ea susţine că practică acest tip de “yoga pentru copii” de peste 30 de ani, deşi multă lume descrie acest practici drept adevărate abuzuri.
Femeia participă la seminarii în întreaga lume, unde părinţii îşi oferă benevol copiii pentru a fi chinuiţi în aceste sesiuni yoga, cu toate că mai toţi bebeluşii vomită şi plâng din cauza faptului că sunt învârtiţi brutal în aer.
Lena crede că primii care au practicat “yoga pentru copii” au fost membrii câtorva triburi africane din antichitate. În era modernă această practică bizară a fost adusă la suprafaţă de rusul Igor Charkovsky. Yoghina a mai spus că şedinţele ei au un efect benefic asupra musculaturii bebeluşilor şi a dezvoltării ulterioare a acestora.
Medicii au avertizat însă că aceste mişcări bruşte şi nenaturale pot afecta serios bebeluşi prin provocarea de sângerări la nivelul creierului, inflamări ale materiei cenuşii sau hemoragii ale retinei. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu