Maine Grecia da faliment !!!


Grecia da faliment mâine. Urmează România.

Posted on 10 februarie 2012
0

Grecia trebuie sa plătească mâine 14,5 miliarde de euro. Si n-are nici un ban!


Gata, a venit sfârșitul. Nu doar pentru greci, ci si pentru români. S-a terminat cu rostogolirea datoriilor. S-a terminat cu statul social, cu pensiile de stat, cu bugetarii chiulangii, cu ajutoarele pentru cei “sărmani si necăjiți” (vedea-i-aș morți in 3 zile, putori comuniste!). Adio povestea aia cu cocosul roșu si cu Statul care cică ar fi cea mai sigura investiție.

Pentru demenții care au dat bani cu împrumut fără număr statului grec (dar si României), e chiar sfârșitul lumii. Cine a fost optimist si a mizat pe o revenire miraculoasa a economiei e liber acum sa-si despice burta. Sau sa-si tragă un glonț in cap, daca prefera.

Nu contează ca ești un amarat de pensionar care si-a pus toți banii in obligațiuni de stat. Nu contează ca ești ditamai bancherul si te-ai umflat in gușa: “nu lasă, domne, nemții, economia europeana sa se prăbușească. Ca își pierd piața de desfacere…ca le scad exporturile…ca hâr…ca mâr…așa ca sigur or sa le dea bani grecilor sa ne achite datoriile”.

Ei, uite ca nemții nu le-au dat! Pai prost sa fii sa dai bani unor cerșetori, ca sa-ti cumpere mărfurile tot cu banii tai!

Deutsche Bank: Grecia in faliment veritabil, indiscutabil.


In urma cu 3 zile, economistul sef al Deutsche Bank, Thomas Mayer, a declarat rece si realist pentru Reuters: “Dacă nu au aceşti bani în conturi, Grecia intră cu adevărat în incapacitate de plată. Timpul este acum cel mai important lucru. Cred că mai avem poate una, poate două, poate trei zile, dar acesta este finalul. Apoi va fi prea târziu pentru a se evita un faliment indiscutabil” (mai multe detalii aici).

Cum si-au petrecut grecii aceste 3 zile? Dansând!

Nu e o gluma. Grecia a ratat toate termenele date de Uniunea Europeana pentru tăierea cheltuielilor statului. A făcut promisiuni peste promisiuni, dar le-a încălcat pe toate. Miercuri si joi, premierul Papademos trebuia sa negocieze cu sindicatele o înțelegere “pe viața si pe moarte”: daca renunțăm la al 13-lea si al 14-lea salariu, europenii ne dau 15 miliarde si ne salvează de faliment. Dar întâlnirea a durat mai puțin de o oara: sindicatele au refuzat sa accepte vreo taiere, iar premierul era grăbit sa ajungă la un bal caritabil, unde se adunase deja toata floarea politicienilor greci.

Hahaha…

Prea tare! Sindicaliștii greci vor sa aresteze FMI-ul si Uniunea Europeana!


Tot Reuters a anunțat acum doua ore ca sindicatul polițiștilor greci îi acuză pe reprezentanţii Comisiei Europene, ai Băncii Centrale Europene şi ai FMI de “şantaj, anularea în secret sau erodarea democraţiei şi suveranităţii naţionale” a Greciei. Sindicatul ameninţă că va cere un mandat de arestare pe numele şefului delegaţiei FMI, Poul Thompson.

Bineînțeles, germanilor si americanilor li se rupe pixul de polițiștii greci si de mandatele lor. Dar amenințarea asta arata clar ca nu ai ce discuta cu demenții de socialiști. Europa sociala a produs niște cerșetori obraznici, rupți total de realitate, disperați ca rămân fără pomana statului. Si sa n-aveți impresia ca sindicatele din România sunt altfel decât sindicatele grecești: tot o apa si-un pământ! Aceiași porci corupți si hoți – ca cine altcineva se face sindicalist?

Cu băieții ăștia de stânga, n-ai ce negocia: cea mai buna negociere e un glonț fierbinte prin căpățâna lor comunista. Auzi, dialog social!

Cum va arata falimentul Greciei?


Economistul sef de la Deutsche Bank crede ca va fi ceva oficial, recunoscut deschis de guvernul grec. Eu nu cred. Cred ca nici romanii si nici grecii nu vor recunoaște nimic in fata populației. De ce? De frica! Vor trece situația sub tăcere si vor da vina pe nemernicii de străini. Cum fac toți comuniștii.

Dar pentru bănci, asta nu va mai avea nici o importanta. Băncile știu clar când vine termenul sa le plătești o datorie si știu la fel de clar ca nu le-ai dat bani. Iar daca nu le-ai dat, te-ai lins pe bot de alți bani in viitor!

In cazul statelor, nu contează daca ele se recunosc sau nu in faliment. Nu contează părerea guvernelor si nici a populației. Contează numai părerea finanțatorilor. Ca la ei sunt banii. Ei hotărăsc daca mori sau trăiești. In Grecia antica, nici nu exista faliment. Daca un om avea o datorie si nu putea s-o plătească, devenea sclav împreuna cu soția si copiii lui, până când creditorul își recupera datoria. Singurul avantaj fata de ceilalți sclavi, era ca stăpânul nu avea voie sa-i taie mâinile si picioarele.

Va întrebați cum arată falimentul statului, va întrebați cum arată viitorul? Pai nu va mai întrebați: ca așa arată!

Falimentul înseamnă moartea a circa 4 milioane de greci. In prima faza.


In Grecia, peste jumătate din populație trăiește pe banii statului: fie ca bugetari, fie ca pensionari sau asistați social. In România, proporția e cam tot aia. Deci prăbușirea statului social va face ravagii. Estimările făcute la rece de către specialiștii Deutsche Bank, arata ca cel puțin 4 milioane de greci vor fi in situația sa nu mai aibă bani pentru mâncarea zilnica. Începând chiar din aceasta primăvara.

In cretinismul lor neclintit, socialiștii pufnesc cu dispreț: ei si daca intram in faliment, ce? Nu ne mai plătim datoriile si bancherii mor de foame. Pai ne bucuram!

Pai uite ca nu! de bucurat, o sa mă bucur eu: ca o sa moara nu numai bancherii imprudenți, ci si voi, bolșevicilor. Pentru ca pensiile si salariile bugetarilor se plătesc de ani de zile exclusiv din împrumuturi. Daca va imaginați cumva ca state ca România sau Grecia își pot acoperi cheltuielile din taxele firmelor private locale…hahaha…o sa aveți o mare surpriza.

Si surpriza asta n-o sa vina la anul, după alegeri: ci acum, in câteva săptămâni.

Situația se degradează mult mai repede decât va imaginați!


De Crăciun, Traian Băsescu ii liniștea pe români ca orice s-ar întâmpla in Europa, România o sa-si plătească pensiile si salariile. Acum, după ce s-a întâlnit cu FMI si a fost refuzat net de la orice nou împrumut, a lăsat-o mai moale: cică, pensiile sigur le plătim…dar pentru salarii România nu trebuie sa se mai împrumute. De ce nu trebuie, neica? Cică din…demnitate!

Adică pana ieri ai cerșit in genunchi bani si la bănci si la FMI, iar după ce ti-au dat toți cu flit, ai descoperit ca nu mai vrei bani, din…”demnitate”? pai stai sa vezi cum o sa-ti iasă demnitatea asta pe nas! Si voi mai sperați sa o mai târâiți așa pana la alegeri? Hm!

Dar dacă, peste o luna, președintele României o sa descopere ca nici pensiile nu e demn sa le plătim integral? Hahaha…nu-i mișto criza asta?

12 milioane de români merita si ei sa moara.


Cine merita sa supraviețuiască? Pai e simplu: ii lași pe oameni liberi intr-o tara pustiita. Fără stat, fără ajutoare, fără mâncare, fără nimic. Cine scapă, bine, cine nu, nu! Realitatea hotărăște cine si ce merita. Asta înseamnă evoluție. Asta înseamnă capitalismul real. Asta e viitorul poporului român.

Va așteptați sa va salveze cineva? Va așteptați sa mai dureze statul social, sa mai plătească cineva taxe si impozite? Va milogiți după drepturile date de Constituție?

Pai tocmai v-ați înscris singuri pe lista victimelor, dragi cititori. Înseamnă ca sunteți slabi, inferiori si sigur o sa se găsească cineva sa va sfâșie gâtlejul. Cineva care nu sta prea mult la văicăreli, ci profita de orice ocazie. Si va garantez ca din primăvara asta, n-o sa va mai ajute nici o Constituție.

Ca drepturile nu se dau: se iau!
  http://capitalismpepaine.wordpress.com/
http://odoricaion.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu