Abuzata de sot

Drama unei femei frumoase, abuzata de sot

autor: FrontPress 21.02.2012
In urma cu sase ani, Pearlperry Reich a fost obligata de familie sa se marite cu un evreu ultrareligios, Sinai Meir Susholz, cu care a locuit in Brooklyn, New York. Acum are patru copii si, la 30 de ani, lupta in justitie pentru custodia copiilor sai, dupa ce s-a despartit de sot.
Pearlperry povesteste, pentru The Daily Mail, cum sotul ei nu o lasa sa poarte pantaloni si o numea “desfranata” in fata propriilor copii si o ameninta ca “va avea mari probleme” daca va incerca sa-l paraseasca si sa renunte la viata in randul comunitatii ortodoxe evreiesti.
In timpul casniciei, tanara a fost abuzata atat fizic, cat si psihic de catre sotul ei, care a primit si un ordin de restrictie, dupa ce i-a trimis un SMS de amenintare: “Te joci cu focul si cand iti vei da seama de asta va fi prea tarziu”.
Femeia l-a parasit pana la urma si s-a mutat la New Jersey, unde se simte in siguranta. Acum ea are un iubit, cu care nu ezita sa se sarute chiar si in fata copiilor, lucru inacceptabil, considera avocatul fostului ei sot. Cu toate acestea, tanara precizeaza ca totii copiii ei sunt inscrisi la o scoala religioasa, iar mancarea pe care o gateste este Kosher.
Cel mai greu ii este lui Pearl sa isi creasca singura copiii, mai ales ca nu primeste niciun ajutor din partea parintilor ei, care nu mai vor sa stie nimic de ea dupa ce a divortat.
Tanara a decis sa-si spuna povestea pe Facebook, unde are deja peste 2.000 de sustinatori. Ea incearca sa stranga bani ca sa poate acoperi cheltuielile procesului pentru custodie, care va incepe in aprilie.
Dupa divort, Pearlperry Reich a inceput o cariera de succes ca fotomodel si actrita, dar se teme ca va pierde custodia copiilor, din cauza ca fostul sot nu este de acord cu divortul si o descrie ca fiind o femeie “instabila”. De Madalina Mitan – Ziare.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu