Jandarmeria :))))

Nimeni nu mai ia in serios JANDARMERIA! Cluburile importante din Timisora NU au participat la intalnirea cu “oamenii legii”

autor: FrontPress 18.02.2012
Reprezentanţii jandarmeriei din Timiş au avut vineri o surpriză când la una din întâlnirile periodice cu oficiali ai cluburilor sportive din judeţ nu s-a prezentat aproape nimeni. Deşi întâlnirea a fost convocată din timp de “oamenii legii”, nimeni de la echipa de fotbal F.C. Politehnica Timişoara nu s-a prezentat. Deasemenea nu au participat nici reprezentanţii cluburilor sportive din liga 1 de handbal, baschet şi volei masculin.
Vineri a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi întâlnirea cu organizatorii de competiţii şi jocuri sportive, responsabilii de ordine şi siguranţă ai cluburilor şi reprezentanţii societăţilor de pază şi protecţie, privind desfăşurarea activităţilor comune specifice, pe durata returului sezonului competiţional 2011 – 2012. Au răspuns convocării şi membri ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Au fost prezentate prevederile legale generale referitoare la organizarea competiţiilor şi jocurilor sportive pe raza judeţului Timiş şi în particular modificările survenite în acest domeniu. La întâlnire nu au participat însă tocmai cei vizaţi, oficialii celor mai reprezentative cluburi din regiune.
Punctul principal al discuţiei a fost “prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive” şi schimbările şi modificările aduse Legii 4, care în forma actuală reprezintă una din cele mai grave forme de cenzură posibile. Pentru a exemplifica, aducem aminte doar de prevederea care obligă ca orice mesaj ce urmează să fie afişat de suporteri pe o arenă sportivă trebuie să treacă mai întâi de ochiul vigilent al unui jandarm, care până mai ieri nici nu era obligat să termine liceul pentru a putea îmbrăca “haina legii”, el fiind practic cel care va hotărâ dacă de exemplu un steag cu chipul lui Avram Iancu ar “incita la violenţă” dacă ar fi fluturat la un meci cu o echipă maghiară. Oricât ar părea de stupidă situaţia, din păcate ea are precedente reale şi nici pe de parte singulare. Sursa: FrontPress.ro
Suporterii bănăţeni despre Legea 4 şi abuzurile jandarmilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu