"INFRATIRE"



“INFRATIRE” intre trupele de elita ale SUA si ale celui de al TREILEA REICH

autor: FrontPress 10.02.2012
Armata americană este din nou ţinta unor atacuri de presă după ce a apărut pe internet o fotografie din 2010 care înfăţişează câţiva puşcaşi marini alături de drapelul SUA şi un steag negru cu simbolul SS (Schutzstaffel), trupele de elită ale Germaniei conduse de fostul cancelar Adolf Hitler.
Soldaţii fac parte dintr-un batalion de recunoaştere al Corpului de cercetaşi şi lunetişti ai puşcaşilor marini. Aceştia s-au pozat în uniforme şi cu armamentul din dotare undeva în provincia Helmand din Afganistan.
Superiorii soldaţilor au anunţat că ştiau cazul încă din luna noiembrie a anului trecut şi că a avut loc şi o investigaţie, care nu a decoperit “motive rasiste” care să fi stat la baza gestului lunetiştilor. Într-un comunicat de presă al armatei s-a precizat că membrii unităţii de elită au dat dovadă de “naivitate” şi că nu au fost rău intenţionaţi. Comandantul unităţii nu a dispus măsuri disciplinare dar vinovaţii au fost atenţionaţi că nu vor mai fi tolerate astfel de gesturi.
Rabinul Marvin Hier, unul dintre fondatorii organizaţiei sioniste a “vânătorilor de nazişti”, Centrul Simon Wiesenthal, a declarat că el personal nu crede că afişarea steagului cu runele SS a fost un gest nevinovat. “Dacă deschizi orice carte despre perioada nazistă vezi că acela este simbolul detestat al SS iar faptul că o unitate a puşcaşilor marini l-a afişat lângă steagul american depăşeşte orice limită, avându-se în vedere că 200.000 de americani au murit să elibereze lumea de acel simbol”, a comentat acesta. Sursa: FrontPress.ro
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu