GRECII ISI FAC PROVIZII ???


FII SĂRAC ÎN GRECIA ŞI AI 2590 RON PE LUNĂ CA BURLAC ŞI 5497 RON LUNAR CA FAMILIST CU 2 COPII MICI!ŞI TOTUŞI GRECII PROTESTEAZĂ!

http://bmarinescu41.wordpress.com/

Kassimatis. Cine este omul care datorează statului grec un miliard de euro şi a fost condamnat la 504 ani de închisoare

Ministerul de finanţe al Greciei a prezentat în weekend o listă cu 4.000 de nume ale celor care au făcut evaziune fiscală, acuzându-i pe aceştia că au furat statul de 14,9 miliarde euro.
Lista este însă mult mai mare, guvernul luând decizia să îi numească doar pe cei care au făcut evaziune fiscală de peste 150.000 de euro.
Nikolas Kassimatis a ieşit în evidenţă, contabilul de 57 de ani datorând statului grec 952 de milioane de euro, fonduri pe care le-a delapidat folosindu-se de sistemul de audit din Grecia.
http:zf.ro/

Comentariul zilei (10.02.2012): GRECII ISI FAC DEPOZITE DE HRANA?

Posted in Grecia, hrana by saccsiv on februarie 10, 2012
Iata comentariul fratelui un_mare_pacatos postat la articolul STIRILE ZILEI (08.02.2012):
Acum cateva secunde am citit o stire in limba greaca EXTREM de INGRIJORATOARE!
Fortele Armate Grecesti sunt in alerta si se pregatesc sa achitioneze si sa depoziteze cat mai multa mancare!
Se scrie ca informatia nu este deloc falsa ci este luata de la o sursa sigura de incredere. Nu se gasesc motivele clare pentru care s-a ajuns la aceasta decizie.

blogul de unde am aflat :
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&rurl=translate.google.com&sl=el&tl=ro&u=http://hggiken.pblogs.gr/2012/02/ektakto-epeigon-shma-apo-epiteleia-twn-enoplwn-dynamewn-gia-ames.html&usg=ALkJrhgscI-eCgkXArZtgD7qCLguIEunKw
Cu siguranta mai tarziu ca se vor strange informatiile vom aflat motivele.
Stirea de unde a fost preluata :

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_3783.html
Surprinzator grecii,oamenii de rand se pregatesc de cateva saptamani bune pentru acest lucru. Pe un forum crestin grecesc au loc multe discutii legate despre aceasta tema si multi chiar s-au pregatit de aprovizionare.
Acolo am gasit un filmulet extrem de interesant care arata cum mancarea ar putea fi conservata pe termen lung:
http://www.youtube.com/watch?v=gZkiU1fUtsE&feature=player_embedded
Pana si unii politicieni cu juma de gura au recunoscut in aceasta seara la un canal de televiziune ca nu mai sunt DELOC bani pentru salarii. Cred ca de asta grecii isi fac provizii mari de mancare.De asemenea am aflat ca se asteapta ca lumea sa iasa pe strazi in saptamanile urmatoare,cel mai probabil in luna martie. Sunt zvonuri ca multe camere ale mai multor hoteluri din zona centrala a Atenei au fost rezervate jurnalistilor straini pentru luna martie.

http://saccsiv.wordpress.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu